דו"ח התאונה: וודס נסע פי 2 מהמהירות המותרת

השריף במחוז לוס אנג'לס פרסם את דו"ח התאונה, שממנו עולה כי שחקן הגולף האגדי הגיע למהירות של 135-140 קמ"ש בעת ההתנגשות בגדר ההפרדה

טייגר וודס. לחץ על הבוקר צילום: אי-אף-פ

טייגר וודס ממשיך להחלים בביתו מהתאונה הקשה אותה שרד והערב (רביעי) מתגלים פרטים חדשים מהתאונה הקשה של שחקן הגולף האגדי. כזכור, וודס שנפצע קשה תאונת דרכים בלוס אנגל'ס ב-23 בפברואר עבר ניתוח ברגליו לאחר שרכבו התהפך והתרסק.

הערב (רביעי), השריף במחוז לוס אנג'לס, פרסם את הדו"ח המקיף של חקירת התאונה וממנו עולה כי  וודס שאיבד את השליטה על מכוניתו נסע במהירות גבוהה בהרבה מהמותר. עוד עולה מהדוח כי וודס לחץ על הגז והגיע למהירות של 135-140 קמ"ש בעת ההתנגשות בגדר ההפרדה. יצוין כי המהירות המותרת באותו כביש עומדת על 45 מייל לשעה (72 קמ"ש). השריף הוסיף כי בעת ההתנגשות מד המהירות עמד של 112 קמ"ש.

כזכור, לפני שבועיים פורסם כי בוחני התנועה לא מצאו עדויות לניסיון בלימה של וודס ונראה כי שחקן הגולף כלל לא לחץ על הבלמים ,וזאת בניגוד לדיווחים מיד אחרי התאונה הקשה.
 
עוד צוין ב-TMZ Sports כי וודס נהג בצורה רגילה ולא התגלתה שום הוכחה על כך שהוא הוריד את רגלו מהגז או עשה פעולה חריגה על מנת "למנוע את ההתרסקות לאחר שאיבד שליטה על הרכב".
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כזכור, וודס שספג שני שברים ברגלו הימנית בעקבות ההתרסקות אמר לקציני המשטרה במקום התאונה כי הוא לא זוכר דבר מרגע ההתרסקות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר