אדי, "הכלב המניXק". צילום: Humane Society of Wichita County / Facebook

אפילו המקלט לא רצה את הכלב הזה. מה שקרה אחר כך פשוט מושלם

עמותה שדואגת לבעלי חיים פרסמה פוסט מאוד מפתיע שמתחנן להיפטר מכלב רע שלא מסתדר עם שכניו במקלט החיות. עוד לפני סוף היום הוא כבר זכה למשפחה אוהבת – וכמובן שגם הפך לאושיית רשת

גאונות או אכזריות? פוסט יוצא דופן של עמותה להצלת בעלי חיים הוביל לאחד מסיפורי האימוץ הייחודיים והחמודים שנתקלנו בהם לאחרונה. הנה, עם קצת עזרה מ-ChatGPT, תקציר השתשלות העניינים שהובילה כלב נטוש להפוך לכוכב:

הסאגה החלה ביום חמישי שעבר, ה-16 בנובמבר, בשעה תשע וחצי בבוקר לפי שעון טקסס, כאשר האגודה ההומנית של מחוז וויצ’יטה במדינה העלתה לעמוד הפייסבוק שלה פוסט לא שגרתי. “זה אדי, אדי הוא מניXק", נפתח הפוסט (כך בתרגום חופשי) שליווה תמונה של כלבלב שחור קטן לבוש בבגד משובץ בגווני כחול. המשפט הבא הסביר את הסיבה לקביעה: “אדי שונא כלבים אחרים".

הפוסט המשיך ותיאר אותו: “אדי שוקל 7.7 ק"ג ויכול להילחם ברוטוויילר ולנצח. אם לאדי היה מבטא, הוא היה נשמע כאילו הוא מהברונקס (הרובע ה"קשוח" של ניו-יורק), לובש גופיית סבא ועל זרועו קעקוע של המילה ‘אמא’. אם הייתם נקלעים למריבה בבר, אדי היה מגבה אתכם ונלחם בכל חמשת הברנשים, מכבה את הסיגריה שלו על המצח שלהם ולא שופך אף טיפה מהבירה שלו כל הזמן הזה".

הפוסט הסתיים בתחינה של ממש: “אז, אם אתם חושבים שאתם מספיק אמיצים לאמץ אותו, בבקשה עשו זאת. אנחנו רוצים שאדי יעוף מפה כי הוא מפחיד את הכלבים הגדולים".

הפוסט המוזר הפך לוויראלי, וצבר מאז 30,000 לייקים, מעל 9,000 תגובות ו-83,000 שיתופים. נראה שהאישיות הנועזת של אדי, והתיאור המאוד ציורי שלה, עוררה עניין בקרב אוהבי כלבים וחובבי הומור כאחד.

יום העבודה בקושי הסתיים, ובחמש ורבע אחרי הצהריים הגיע פוסט המשך שהודיע כי אדי מצא בית קבוע, ואף הציג לעולם את ה’אמא’ הטרייה שלו. "שמחים מאוד לומר, הכלב המניXק שלנו מצא את ביתו הקבוע! כל עוד הם ידאגו לכך שהבירה והסיגריות שלו לא ייגמרו וירחיקו אותו מבולדוגים בחצר, הוא יהיה בסדר גמור!"

גם הפוסט הזה זכה לאהדה רבה, עם 12,000 לייקים, 1,500 תגובות ו-2,900 שיתופים.

עד מהרה פתחה המשפחה המאמצת שלו – משפחת ברוקס ממחוז קְלֶבורן הסמוך – עמוד פייסבוק לכלבלב היפהפה, שאליו כבר הצטרפו יותר מ-50,000 עוקבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...