מדונה . צילום: AFP

מדונה חושפת: "יש לי מזל שנשארתי בחיים, הילדים שלי הם מלאכים"

כוכבת הפופ, שאושפזה בבית החולים בשל זיהום חיידקי, הודתה לילדיה שהיו שם עבורה ברגעים הקשים • "ראיתי בהם צד שלא ראיתי קודם"

חודש לאחר שאושפזה בבית החולים בשל זיהום חיידקי חמור, מדונה שיתפה אתמול (ראשון) את העוקבים שלה באינסטגרם כי היא מרגישה בת מזל שנשארה בחיים.

"אהבה ממשפחה ומחברים היא התרופה הטובה ביותר. חודש אחרי בית החולים אני יכולה להרהר במה שקרה. כאימא את באמת נותנת את כולך לצרכים של ילדיך, אבל כשהקלפים נטרפים הם באמת היו שם בשבילי. הם מלאכים. ראיתי בהם צד שלא ראיתי קודם. זה עושה את כל ההבדל".

מדונה מדליקה נרות חנוכה %2F אינסטגרם

היא גם שיבחה את מעריציה, חבריה ועוקביה: "כך גם האהבה והתמיכה מהחברים שלי". לאחר מכן חשפה מדונה מתנה שקיבלה מהמנהל שלה, גיא עוזרי, והסבירה: "אם תסתכלו היטב, תראו שאני מחזיקה תמונת פולארויד שצולמה על ידי אנדי וורהול. בתמונה האמן קית' הרינג לובש ז'קט שעליו מאוירות פניו של מייקל ג'קסון. משולש מושלם של אור. בכיתי כשפתחתי את המתנה כי הבנתי כמה אני בת מזל שנשארתי בחיים וכמה מזל יש לי שהכרתי את האנשים האלה, וכל כך הרבה אחרים שכבר לא איתנו כאן".

כזכור, מדונה נדבקה בזיהום ואושפזה במשך כמה ימים בטיפול נמרץ בבית חולים בניו יורק. בעקבות כך נדחה סיבוב ההופעות שלה "Celebration", שהיה אמור להתחיל ב-15 ביולי ולציין את 40 שנותיה בתעשייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...