האקסים מ״אהבה חדשה״ נפגשו

בן שלם ואלאיל אדרי ששודכו לדיירת הדומיננטית בתוכנית הריאלטי, נפגשו אמש לשיחה מסקרנת. האם דיברו עליה?

Loading...

בן ואלאיל מ"אהבה חדשה"

אם חשבתם ש"אהבה חדשה" נגמרת כשהמצלמות כבות תחשבו שוב. אתמול נפגשו שניים מהגברים שהיו בפריים טיים לצד מאי בן שלם ואלאיל אדרי לשיחה מסתורית שגרמה לנו לתהות על מה בדיוק דיברו.

זיכרונות מהתוכנית

בן, שהיה הפרטנר הראשון של מאי בתוכנית, נאלץ לעזוב באופן דרמטי אחרי שחברות של האקסית שלו פרצו למתחם וציירו מחדש את גבולות הריאליטי. אחריו הגיע אלאיל, שנשאר עד הסוף ואפילו שיתף פעולה עם מאי ביצירת קליפ משותף לשיר שכתב על החוויה שלהם בתוכנית.

בן ואלאיל מ"אהבה חדשה" , ללא
בן ואלאיל מ"אהבה חדשה", צילום: ללא

מפגש פסגה ללא מאי

אבל אתמול, מאי נשארה מחוץ לתמונה, בעוד שני האקסים שלה מצאו זמן להיפגש. על מה הם דיברו? האם סגרו חשבונות? השוו חוויות? או אולי רק החליפו רשמים על האקסית המשותפת? מה שלא יהיה, היינו שמחים להיות זבוב על הקיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...