אחרי ההקלטות: "דוד הוא האבא של שני ילדיי"

אחרי שמור ממן ודוד אזולאי פרסמו הקלטת שיחה שלטענתם התקיימה עם הוריה, שיר הלל מגיבה וטוענת כי מדובר בשיחה ישנה. היא עומדת מאחורי דבריה על ההיריון הנוסף ומבהירה: "אני לא מתכוונת לוותר"

שיר הלל באולפן "סויסה + 1" , ForReal
שיר הלל באולפן "סויסה + 1" | צילום: ForReal

שיר הלל מגיבה להקלטות שפרסמו אתמול (שבת) מור ממן ודוד אזולאי, ובהן שיחה שלדברי אזולאי התקיימה עם הוריה, ובה הושמעו דברים המטילים ספק בהיריון הנוסף שעליו סיפרה בריאיון ל"סויסה + 1".

בתגובה שפורסמה בחשבון האינסטגרם של ערן סויסה, טענה הלל כי מדובר בשיחה ישנה שהתקיימה בין אזולאי לאביה, עוד לפני הריאיון שהעניקה לפודקאסט. היא מתחה ביקורת על ההחלטה לערב את אביה בסכסוך והוסיפה: "ברור שאין לו שום תירוץ ו/או יכולת לסתור את כל מה שטענתי כלפיו".

בהמשך תקפה הלל את החלטתם של אזולאי וממן לפרסם את ההקלטות, וטענה כי מדובר בניסיון להסיט את תשומת הלב מטענותיה נגד אזולאי.

"דוד הוא האבא של שני ילדיי, שאותם הוא תכנן ורצה", כתבה הלל, והוסיפה: "רק שעכשיו הוא מנסה להתכחש לכך". הדברים מתייחסים לבנם המשותף, אור, ולהיריון הנוסף שעליו סיפרה בריאיון. הטענה בדבר ההיריון הנוסף ואבהותו של אזולאי לא אומתה באופן עצמאי, ואזולאי דחה בעבר את הטענות שלפיהן הוא מתנער מאחריותו כאב.

שיר הלל | צילום: ForReal

הלל חתמה את תגובתה בהצהרה: "דוד צריך לתת את הדין בגין כל המעשים שלו כלפיי, ואני לא מתכוונת לוותר משום שהילדים שלי ואני זקוקים לצדק".

כזכור, בכתבה שפורסמה אתמול ב-ForReal הציגו ממן ואזולאי את גרסתם לפרשה בעקבות הריאיון של הלל. אזולאי השמיע קטעים מתוך שיחה שלדבריו התקיימה עם הוריה, ובה נשמעו דברים הנוגעים להיריון ולמחלוקות נוספות בין הצדדים. ממן מצדה דחתה את הטענות שלפיהן נכנסה למערכת יחסים קיימת.

הפרשה החלה ביום חמישי האחרון, כשהלל התראיינה לערן סויסה וסיפרה על מערכת היחסים שלה עם אזולאי, אב בנה, ועל כך שהיא שוב בהיריון ממנו, לטענתה. בריאיון טענה בין היתר כי אזולאי ביקש ממנה להפסיק את ההיריון הנוסף.

מור ממן ודוד אזולאי | צילום: אינסטגרם

למחרת, שיגרו אזולאי וממן מכתב התראה להלל, ובו דרשו פיצוי בסך 200 אלף שקלים לצורכי פשרה, הסרת פרסומים ופרסום הבהרה. במכתב נדחו טענותיה, ובהן גם הטענה שאזולאי מתנער מאבהות.

בתגובה שמסר לריאיון המקורי ביום חמישי, אמר אזולאי כי הוא לוקח אחריות על בנו ומשלם מזונות בהתאם להחלטת בית המשפט. את טענותיה האחרות של הלל הגדיר כניסיון להכפיש את שמו ולהפעיל עליו לחץ כספי באמצעות התקשורת. לדבריו, המחלוקות בין הצדדים מתבררות בערכאות המשפטיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו