מגישת ערוץ 14 נפרדת: "עברתי שנה מורכבת"

העיתונאית ומגישת החדשות בערוץ 14 יערה זרד הודיעה אמש בעמודה ברשת החברתית אינסטגרם על עזיבת התוכנית. "החלטתי לצאת לדרך קצת שונה ומיוחדת"

נפרדת. יערה זרד , ערוץ 14
נפרדת. יערה זרד | צילום: ערוץ 14

העיתונאית ומגישת החדשות יערה זרד הודיעה אמש (מוצ"ש) בעמודה ברשת החברתית כי החליטה לעזוב את הגשת תוכניתה "חמש" בערוץ 14 אחרי שנה מורכבת שעברה בחייה האישיים. באותה נשימה סיפרה גם על היעד הבא. ומה הבטיחה? 

עוזבת. יערה זרד | צילום: אינסטגרם

"השבוע אפרד מהתוכנית שלי בערוץ 14", כתבה זרד מתחת לתמונה שלה. "לאחר המון מחשבה ולבטים הודעתי להנהלת הערוץ שאפסיק להגיש את התוכנית היומית. בראש ובראשונה חשבתי על הצופים הנאמנים שמשוחחים איתי מדי יום, שולחים הודעות, מפרגנים ותומכים. אני מודה לכל אחד מכם".

הודעת הפרידה של יערב | צילום: אינסטגרם

בהמשך עברה לכתוב על התקופה המאתגרת שחוותה. "עברתי שנה מורכבת מאוד בחיי האישיים והחלטתי לצאת לדרך קצת שונה ומיוחדת. לקחתי על עצמי פרויקטים מחוץ לערוץ ולפתח דברים נוספים שמעסיקים ומעניינין אותי", הסבירה. באותה נשימה ציינה כי: "זו לא הודעת פרידה", והוסיפה: "אמשיך להופיע בערוץ 14, פשוט בתדירות פחותה". 

תמשיך להופעי בערוץ. יערה זרד | צילום: אינסטגרם

לבסוף הודתה לאנשיה, לערוץ שנתן לה במה ולקהל. "תודה לצוות שלי, שמרים מדי יום תוכנית שיש מאחוריה המון לב ומחשבה. תודה לערוץ 14 שעשה מהפכה של ממש בתקשורת ובשיח הישראלי בכלל, ואני גאה על החלק שיש לי בכך. תודה לצופים היקרים שמציפים אותי בתמיכה ובפרגון. אין על צופי ערוץ 14. נמשיך להיפגש על המסך", הבטיחה. 

כזכור, בחג פסח השני האחרון נפצעה זרד כששברה את רגלה השמאלית ונאלצה להיעדר מהשידורים. בפוסט עדכון על מצבה היא כתבה מתחת לתמונה שלה יושבת על כיסא גלגלים: "רגל בגבס, הפעם שבר ברגל שמאל. החיים קרנבל. תזכרו שהכל לטובה”. בתחילת חודש מאי האחרון, כחודש לאחר הפציעה, הודיעה על חזרה לשגרה: "פוסט תודה. נתחיל מהסוף, ביום ראשון אני חוזרת למסך לתוכנית שלי בשעה חמש. אחרי חודש בבית עם רגל שבורה, זה הזמן לומר תודה לאלה שטיפלו בי במסירות ודאגו שאשמור על החיוך גם כשקשה".

יערה על כיסא גלגלים | צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו