אימוג'י של כנף בסרטון שפרסמה בתחילת ספטמבר הצית שמועות שרומי פרנקל עשויה לצעוד בתצוגת ויקטוריה'ס סיקרט. עכשיו מגיעה התשובה מפרנקל עצמה. בסטורי שפרסמה היום היא הבהירה כי היא נמצאת בישראל ולא תצעד בתצוגה השנה. "אני בארץ. השנה, לצערי, זה לא יקרה. אני לא צועדת בתצוגה".

רומי פרנקל שמה סוף לשמועות
הכול התחיל בסרטון קצר שהעלתה פרנקל לטיקטוק לקראת נסיעה לחו"ל, עם כנף שהופיעה לצד שמה והספיקה כדי להצית את הדמיון. ב-ForReal כבר בדקנו אז את האפשרות שהיא בדרך למסלול של ויקטוריה'ס סיקרט, אבל לצד ההתלהבות היו גם לא מעט סימני שאלה. בשלב ההוא לא היה אישור להשתתפות שלה, ושמה גם לא הופיע בין הדוגמניות שעליהן הכריז המותג.
בעולם שבו סלבס ואימוג'ים כבר סיפקו חומר ללא מעט כותרות, הפעם אין צורך להמשיך לפענח רמזים. פרנקל שמה עכשיו סוף לשמועות בעצמה.
"אולי נתראה בשנה הבאה"
פרנקל אמרה שהתמיכה גרמה לה להרגיש מוערכת ואהובה, והוסיפה שהיא עדיין מאמינה שהחלום יתגשם.
בהמשך הוסיפה: "אני בטוחה שהחלום הזה עוד יתגשם. אני אוהבת אתכם, ואולי נתראה בשנה הבאה". פרנקל לא פירטה למה לא תצעד השנה, ולכן אין בשלב זה מידע על הסיבה.
