"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

לרגל יום הולדתו: טליה ושחף חושפים את יאר

שנה אחרי שהפכו להורים, טליה עובדיה ושחף רז מציינים יום הולדת ראשון לבנם יאר ישראל רז.

, עודכן
0השמעה
טליה ושחף חושפים את בנם יאר  , מתוך עמוד האינסטגרם של טליה
טליה ושחף חושפים את בנם יאר | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של טליה

בדיוק לפני שנה, טליה עובדיה ושחף רז הפכו להורים בפעם הראשונה. השניים מציינים את יום הולדתו הראשון של בנם, יאר ישראל רז, ומעלים לראשונה תמונות משפחתיות בפוסט באינסטגרם.

יאר ישראל רז: הסיפור מאחורי השם

כשבוע לאחר הלידה נערכה הברית של יאר, ובה נחשף שמו המלא, יאר ישראל רז. בהמשך הסביר רז בפוסט באינסטגרם כיצד התקבלה הבחירה בשם.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"יאר" היה רעיון של עובדיה, והוא עצמו לא היה בטוח בשם: "לא הייתי סגור עליו במאה אחוז". מי שעזר להכריע היה סבא של רז. לדבריו, כשבועיים לפני מותו הוא שוחח איתו על ההתלבטות סביב השם, וסבא שלו אמר לו: "תכבד אותה". שמו השני של יאר, ישראל, ניתן לזכר סבו.

טליה עובדיה ושחף רז | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של טליה עובדיה

טליה ושחף הגרסה המשפחתית

שלושה חודשים אחרי הלידה, רז דיבר גם על השינוי בזוגיות. בריאיון שנערך כשלושה חודשים אחרי שהפך לאבא, הוא סיפר שהשניים מרגישים בתקופה הזאת "פחות זוג" ויותר "מנהלי מעון יום".

כעת, הגיע רגע החשיפה של יאר. בפוסט חגיגי באינסטגרם לרגל יום הולדתו הראשון, עובדיה ורז מציינים את נקודת הציון המשפחתית שנה אחרי שהפכו להורים.

טליה עובדיה ושחף רז יחד עם בנם יאר ישראל רז | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של טליה עובדיה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו