הדסה בן ארי בחרה הבוקר (ראשון) לשתף את העוקבים הנחשפים לתכניה ברשת החברתית אינסטגרם ברגע מיוחד שלא קרה לה כבר המון זמן: קריאת ספר שלם ביום אחד בלבד, ספר שהשפיע עליה באופן דרמטי. בהמשך הבטיחה לשתף עוד פרטים על הטלטלה שחוותה בקריאתו, כל זאת במקרה ויהיה לה את האומץ לעשות כן.
"סיימתי את הספר הזה ביום אחד", כתבה הדסה על גבי תמונה שלה מחזיקה בספר "גדולה מסך חלקיי" של מיכל זמורה, אלמתנו של הלוחם וגיבור ישראל רפ"ק ארנון זמורה ז"ל. מיד לאחר מכן חלקה עם הגולשים בטלטלה שחוותה בעקבותיו. "הוא פירק אותי ובנה אצלי דברים שעוד אי אפשר לתת להם שם. אני עוד אכתוב על זה, אם יהיה לי אומץ. רוצו לקנות", המליצה.
עוד קודם לכן הדסה תיעדה את כוס התה שלה שעל גביו נכתבה ברכה "לחיים טובים ולשלום". "אוגוסט מסתיים ואיתו הקסם של שעון מעורר כבוי", עדכנה כשהיא מתכוונת כמובן לכך שבימי החופש הגדול הניחה בצד את השעון שמסייע לה להתעורר במשך כל השנה להתארגנות ולהכנת שבעת ילדיה למוסדות החינוכיים.


