רגע אחרי שחזרה מיבשת אמריקה לישראל לשם נסעה לצורך סיבוב הופעות, קרן פלס פרסמה אמש (רביעי) פוסט סיכום נסיעה בו התייחסה ל"אירוע הנפשי" שחוותה לדבריה במפגש עם חיות מקומיות בצ'ילה. ועל איזה גבר שאלה האם הוא רווק?
"לא לקחו את המונדיאל, לקחו לי את הלב", הכריזה קרן פלס על ארגנטינה שבה ביקרה כחלק מסיבוב ההופעות שלה באמריקה. "השקנאים מצ'ילה, הטירוף לציפורים מדודה דפנה", הסבירה בהמשך. רגע לפני שחתמה העלתה קרן בפוסט הסיכום לא פחות מעשרים תמונות וסרטונים קצרים מתוך רגעים מיוחדים בנסיעה. בצילומים אפשר לראות בין היתר תיעודים שלה מהרגע יוצא הדופן שחוותה כשפגשה שקנאים ואריות ים בצ'ילה, רגע שגרם לה לפרוץ בבכי מהתרגשות.
בין לבין היה גם, איך לא, רגע של השתטות כשפלס תועדה נצמדת לויטרינת זכוכית.
בתחילת השבוע, רגע לפני החזרה לישראל תיעדה פלס את המפגש עם החיות המקומיות בצ'ילה וכתבה: "תתכוננו למתקפת שקנאים ואריות ים. אתמול עברתי אירוע נפשי מהמפגש המקרי הזה איתם בצ'ילה. אין אותי. בינתיים מעלה רק מיליון תמונות שלהם, ואת קטעי הוידאו שאני מייבבת אעלה כבר מהבית. יש למה לצפות", הבטיחה.

