"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

נינט טייב הודיעה: זה ההישג הכי גדול שלי

הזמרת שנפרדה לפני כשנתיים מבעלה ואבי שתי בנותיה המוזיקאי יוסי מזרחי, משתפת ברגע פרטי ומכריזה על ההישג הגדול בחייה. "מרגש כל כך"

0השמעה
ההשיג הגדול בחייה. נינט טייב , אינסטגרם
ההשיג הגדול בחייה. נינט טייב. צילום: אינסטגרם

הזמרת נינט טייב פרסמה הבוקר (שלישי) לפני זמן קצר סטורי מיוחד וחריג למדי שבו תועדה ברגע פרטי עם אחת מבנותיה, לונה רחל. טייב הכריזה על המומנט שהונצח בעדשת המצלמה והמחיש את האמונה המוחלטת של בת הזקונים בה כהישג הגדול בחייה. עוד קודם לכן העלתה טייב כהרגלה, שיר אהבה מורכב שמדבר על נאמנות בין בני זוג.

נינט טייב,צילום: אינסטגרם נינט טייב

"אני חושבת שההישג הכי גדול שלי בחיים זה זה", קבעה טייב על רקע תמונה של לונה רחל פורשת ידיים וקופצת היישר לזרועותיה של אימא טייב. "הילדה שלי סומכת עליי קומפליטלי (לחלוטין). מרגש כל כך", סיכמה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"מרגש כל כך". נינט ולונה רחל ברגע פרטי משמעותי,צילום: אינסטגרם

כאמור, עוד קודם לכן, פרסמה נינט בסטורי, שיר שנגע בה במיוחד. הפעם היה מדובר בשיר אהבה טעון של הסופר דויד גרוסמן הנקרא "תהיה איתי" ואלה מילותיו: "תהיה איתי בבדידותי, בהמוני, תאהב אותי בשתיקתי, בסכיני. תבטיח לי שתעמוד בי, תבטיח לי שלא תבגוד בי - עם אף אחת מחולשותיי. אל תתפתה אל המורדים בי מתוך תוכי. אל תצטרף לבועטים בי בכל כוחי. תהיה לצדי כשאני נגדי. אל תפקיר, אל תסגיר, אל תרשה לי לשמוח לאדי. שומר נפשי, בייאושי, שומר ראש בהתנקשי - הכי חשוב וחיוני, הכי מרפא לעלבוני - תאהב אותי בכל זאת, למרותי".

שיר אהבה כואב. הסטורי של נינט,צילום: אינסטגרם

כזכור, בסוף חודש אוקטובר 2024 דיווחנו כאן בפרסום ראשון על הגירושים של טייב ממזרחי אחרי עשר שנות נישואים ושתי בנות משותפות אמיליה הבכורה ולונה רחל הקטנה. יומיים לאחר הפרסום הזמר והיוצר ערן צור התייחס לפרידה של נינט ויוסי וכתב על הסיבה לכאורה שהובילה לגירושים. ״אני מכיר ואוהב את יוסי ונינט ומתבאס בשביל שניהם. זוג יפה. ‏לא האמנתי שהיא תוותר עליו. הוא כל כך מיוחד, אבל הוא נוסע. כל פעם לשבועיים שלושה. ‏ידעתי שהוא לא יוותר על הקריירה בL.A. עשיתי איתו את האלבום החדש שלי שעוד מעט יצא. מעיד עליו שהוא גאוני אבל לגמרי מבין אותה״.

ערן לא חשב שהיא תוותר עליו. נינט טייב עם יוסי מזרחי,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו