אחרי 42 ימים, תומר מ"חתונמי" על לייקי: "לא אשכח"

רגע לפני הפרידה ופרק ההחלטות, כוכב "חתונה ממבט ראשון" תומר גרינברג ששודך ללייקי גליק, פותח את הלב. "לראות מה יצרנו בארבעים ושניים ימים"

"לא אשכח". תומר גרינברג ולייקי גליק  , אינסטגרם, "חתונה ממבט ראשון"
"לא אשכח". תומר גרינברג ולייקי גליק . צילום: אינסטגרם, "חתונה ממבט ראשון"

תומר גרינברג, אחד החתנים היותר מדוברים בעונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון", שם שודך לכלה שלו לייקי גליק איתה חווה לא מעט מהמורות בעיקר בשל חוסר המשיכה שלו אליה ותסביך "מדונה זונה" ממנו הוא סובל, ביקש אמש (מוצ"ש) לסכם את 42 הימים שעבר עם גליק, רגע לפני שידור פרק ההחלטות. 

נפרד. תומר גרינברג ולייקי גליק, צילום: אינסטגרם

"ריטריט ההחלטות היה מבחינתי מסע כומתה רגשי", כתב גרינברג. "מין אקורד סיום שהוא גם מפרך בפני עצמו. היו שם סדרה של סדנאות אישיות וזוגיות שהציפו את כל מה שהרגשנו בארבעים ושניים הימים של התהליך. לראות את עצמנו בחופה גרם לנו להיזכר בלחץ ובחוסר הוודאות של ההתחלה, ובסדנאות האחרות פגשנו כל מיני צדדים בעצמנו ובזוגיות שלנו, והתעמתנו איתם. ישודר רק חלק קטן מהריטריט, אז רובו יישאר רק איתי, אבל לא אשכח את ההזדמנות הזאת להסתכל לעצמי וללייקי בעיניים ולראות את מה שיצרנו בארבעים ושניים הימים שלנו ביחד". 

"לחץ וחוסר ודאות". תומר גרינברג, צילום: אינסטגרם

את הדברים כתב גרינברג על רקע קטע ווידאו שלו ושל לייקי צופים בחתונה שלהם בסוף המסע. "לראות אותנו ככה, ברגעיםה הראשונים, לא יודעים מה הולך לבוא, זה מחזיר אותי אחורה, וההתרגשות של הסוף פוגשת את ההתרגשות של ההתחלה, וזה מאוד מציף", התוודה.

אינסטגרם

לייקי מבחינתה פתחה אתמול תיבת שאלות ותשובות. "מחר פרק ההחלטות! מה נראה לכם שאנחנו החלטנו?", שאלה בכותרת. "אתם ביחד וזה מה-זה משמח", נכתב לגליק. "קל שכן", "ביחד! הזוג האהוב עלי! נתתם לי שיעור בתקווה. מהו לב פתוח באמת באמת, סבלנות, כנות, ואינטימיות רגשית", "מקווה שנשארתם ובלי המצלמות הכל הסתדר. אתם מדהימים!", "אין 'כן' ברור מזה", "לי נראה שאתם כן ביחד. הלוואי. אתם זוג מקסים ברמות", "יחד לתמיד". לכל ההרמות צירפה לייקי תגובה שלה על גבי תמונה שלה מחובקת על ידי תומר במעלית: "וואלה, הופתעתי. מלא מלא כאלו ומעט שלא. מעניין מה יהיה מחר". 

"יחד לתמיד". לייקי עם תומר וההרמות, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...