דוד דביר, שופט "רוקדים עם כוכבים", מודע לכך שישנם אנשים שתוהים לגבי המיניות שלו. אמש (שישי) התראיין השופט הקשוח של הריאליטי בתוכנית "אופירה אוחנה סרי" בקשת 12 על ידי אופירה אסייג. במהלך הראיון הוא נדרש לסוגיה הזאת.
"יש הדבקה ללהיות גיי"
המראיינת שאלה את דביר לגבי המיניות שלו, כפי שהיא מתפרשת בעיניי אנשים. "אתה מבין אנשים שאומרים: 'רגע רגע, בוא נדבר על המיניות של דוד דביר כי הוא יותר מדי מטופח?", שאלה אסייג.
"תראי אני מטופח כי אני אוהב אסתטיקה מאוד. מגיל צעיר מאוד אהבתי אסתטיקה", הסביר לה השופט והרקדן. ועוד הוסיף בהבנה: "כן יש הדבקה ללהיות גיי. ואני לא, מה לעשות?".
המראיינת חזרה שוב על דבריו: "אתה לא?", שאלה.
"אני לא", ענה לה דביר. "יש לי אישה מקסימה דליה, ו-53 שנה נישואים, 2 בנות וארבעה נכדים".
"זה לא עושה לה כלום"
אסייג ניסתה להבין, בנוסף, איך אשתו מקבלת את הדיבורים מסביב של אנשים שחושבים שהוא גיי. "היא בכלל לא מקשיבה, זה לא עושה לה כלום", השיב דביר.
עוד הוא הודה שמתחילים איתו גם גברים וגם נשים. "מה אתה עונה לגבר שמתחיל איתך?", שאלה אסייג. דביר הדגים כי הוא משיב: "לא בעניין". עוד הוסיף כי את אותה תשובה הוא עונה גם לנשים שמתחילות איתו והסביר במשפט שמסכם מבחינתו את הכול: "אני איש של אישה אחת".




