"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

קרן פלס: "איך הוא לא מזנק עליי"

על רקע סרטון תיעוד בדיקה שגרתית שעשתה לגילוי סרטן השד, הזמרת והיוצרת קרן פלס שיתפה בהתאהבות החדשה שלה. מנחשים במי מדובר?

,עודכן
0השמעה
לא ברור לה איך הוא לא מזנק עליה. קרן פלס. צילום: אינסטגרם

קרן פלס פירסמה אמש (שלישי) סרטון ובו תיעוד שלה עורכת בדיקה שגרתית לגילוי מחלת סרטן השד. על רקע קטע הווידאו היא צרפה טקסט שבו סיפרה לגולשים הנחשפים לתכניה ברשת החברתית אינסטגרם על הגבר שכבש את לבה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מי הגב שכבש את לבה? קרן פלס,צילום: אינסטגרם

"איזו בדיקה אני עושה עכשיו?", שאלה קרן את האחות. "שאני אגיד לנשים בגילי (בנות עשרים, כמובן) מגיל עשרים וחמש עד מאה עשרים עושים את הבדיקה הזאת, זאת בדיקת סקר שנקראת BRCA אחד ושתיים. גילוי מוקדם לסרטן השד, והשחלות והלבלב", הסבירה פלס יחד עם האחות. "עכשיו תראו אותי איזו קול, לא נד עפעף, ודם נלקח פה" הדגישה וסיכמה: "גשו לעשות את הבדיקות שאפשר, ויאללה בריאות, השארתי את הפוטטוס בתנור, לילדים, טסתי הנה, ואני אפילו אספיק לחזור להוציא אותם בזמן".

קרן מתעדת את הבדיקה שלה לגילוי סרטן השד| אינסטגרם

מה שעניין במיוחד היה, כאמור, הטקסט, שקרן צרפה לסרטון. "לא נד עפעף", הדגישה שוב פלס. "אני כזאת אמיצה. לא ברור איך מאמן נבחרת ארגנטינה (ליונל סקאלוני) לא מזנק עליי".

התאהבה בליונל, ולא מסי. קרן פלס,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו