קרן פלס פירסמה אמש (שלישי) סרטון ובו תיעוד שלה עורכת בדיקה שגרתית לגילוי מחלת סרטן השד. על רקע קטע הווידאו היא צרפה טקסט שבו סיפרה לגולשים הנחשפים לתכניה ברשת החברתית אינסטגרם על הגבר שכבש את לבה.
"איזו בדיקה אני עושה עכשיו?", שאלה קרן את האחות. "שאני אגיד לנשים בגילי (בנות עשרים, כמובן) מגיל עשרים וחמש עד מאה עשרים עושים את הבדיקה הזאת, זאת בדיקת סקר שנקראת BRCA אחד ושתיים. גילוי מוקדם לסרטן השד, והשחלות והלבלב", הסבירה פלס יחד עם האחות. "עכשיו תראו אותי איזו קול, לא נד עפעף, ודם נלקח פה" הדגישה וסיכמה: "גשו לעשות את הבדיקות שאפשר, ויאללה בריאות, השארתי את הפוטטוס בתנור, לילדים, טסתי הנה, ואני אפילו אספיק לחזור להוציא אותם בזמן".
קרן מתעדת את הבדיקה שלה לגילוי סרטן השד | אינסטגרם
מה שעניין במיוחד היה, כאמור, הטקסט, שקרן צרפה לסרטון. "לא נד עפעף", הדגישה שוב פלס. "אני כזאת אמיצה. לא ברור איך מאמן נבחרת ארגנטינה (ליונל סקאלוני) לא מזנק עליי".





