"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

"פרידה כואבת": קרן פלס מגלה סוד שהסתירה

הזמרת והיוצרת פתחה את הסטורי במהלך חופשתה ביוון וחלקה יחד עם הגולשים הנחשפים לתכניה בסוד שהסתירה מהוריה ובמחשבות והתקוות שעברו בראשה

,עודכן
0השמעה
"פרידה כואבת". קרן פלס. צילום: אינסטגרם

רגע לפני סיום החופשה שלה באי היווני, קרן פלס פירסמה אמש (רביעי) סדרת סטוריז שבה חשפה סוד, נפרדה מהמקום שהיה לה לבית בימים האחרונים וגם שיתפה במסקנה חשובה על החיים עצמם.

מסקנה חשובה על החיים עצמם. קרן פלס,צילום: צילום מסך

"זה הזמן לספר להורים שבגיל שש עשרה עשיתי בסתר שיעורי נהיגה ועברתי טסט חמישי על אופנוע", כתבה קרן.

מגלה סוד. קרן פלס,צילום: אינסטגרם

זמן קצר לאחר מכן התכוננה לפרידה מהחופשה ביוון. "מחר תהיה פה פרידה כואבת",ציינה ומיד עברה לנושא חצי גמר המונדיאל. "אבל קודם ארגנטינה צריכה לנצח את אנגליה. לא לסקול אותי, הלב עם מסי", הכריזה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

פרידה לא קלה. פלס ביוון,צילום: אינסטגרם

כשעה לאחר מכן פלס תיעדה את עצמה כשהיא שרה את "כמו צמח בר" ומציגה את שיירת הנמלים על אחד הקירות בבית שבו היא נופשת. "אפילו נמלים משמחות. חיות להן, שאלה יהיו הצרות. אין, שמים להן קצת סוכר, שביל למקום אחר, הן ילכו, ואם הן יישארו - שאלה יהיו הצרות. בוא נאחל ביחד שהנמלים על הקיר - שאלה יהיו הצרות. כמה יפות יכולות להיות הצרות".

המסקנה של קרן פלס על החיים| אינסטגרם

אחרי הניצחון של ארנגטינה בחצי הגמר, קרן חלקה בתחושות. "אני כל כך מאושרת שזכתה הקבוצה שרציתי במשחק שעד היום לא עניין אותי ולא ידעתי שמסי אפילו משחק בארגנטינה".

"כל כך שמחה". פלס ברמה של התרוממות רוח,צילום: אינסטגרם

בסטוריז האחרונים חשפה פלס את ההודעה שקיבלה מאימא שלה מירי בנוגע לסוד שחשפה על הרישיון לאופנוע שהסתירה ממנה. "ההורים שלך יודעים", השיבה אימא פלס. "גם יודעים שבטסט נסעת נגד כיוון התנועה וכולם אחרייך". המצב מחיר", סיכמה קרן על גבי ההתכתבות.

"המצב מחמיר". קרן פלס,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו