"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

אילנית לוי: "אני מרוסקת"

מלכת היופי במיל' פתחה מצלמה ועדכנה כי בעלה אלירז שדה נפצע ברגלו. בהמשך סיפרה על מצבה על רקע הליך הגמילה מעישון

,עודכן
0השמעה
"אני מרוסקת". אילנית לוי עם בעלה אלירז שדה. צילום: ניר פקין

שלושה שבועות אחרי שהפסיקה לעשן סיגריות אחרי שלושים שנות עישון, אילנית לוי פתחה אמש (שלישי) מצלמה כדי לשתף בפציעה ברגלו של בעלה אלירז שדה, ועל הדרך לספר גם על ההתמודדות הלא פשוטה שלה עם האנרגיות הנמוכות שיש לה בתקופה האחרונה, זאת בניגוד למה שהבטיחו לה כשהחלה בהליך הגמילה.

זה לא מה שהבטיחו לה. אילנית לוי עם בעלה אלירז שדה,צילום: אינסטגרם

"מה קרה לי פה? עקץ אותי יתוש, אני מתה. באתי לצלם אותך לסטורי, שאתה כאילו גמור, ואני מנסה לגייס את כל כוחותיי כדי להיות בסבלנות ואני מדהימה, ואז אני קולטת שעקץ אותי משהו. איזו עין. איך אתה מרגיש מאמי? הוא נפצע בכדורגל. קשה מאוד", אמרה לוי בציניות ועקצה את שדה על כך שהוא מגזים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אלירז נפצע, אילנית מתקשה| אינסטגרם

אילנית סיפרה עוד על הערב שתכננה, על הבלת"ם ששיבש הכל, ועל ההבטחה שהפסקת העישון תביא אנרגיה מחודשת, מה שלא קרה בפועל. "אני רעבה, וסמכתי על בעלי שהוא יחזור מכדורגל... לא הורדתי איפור, לא התקלחתי. הוא יכין לי אוכל ואני אתקלח בינתיים ואוריד איפור. אני גמורה. עכשיו כל הקטע שאמרו שכשמפסיקים לעשן יש אנרגיה מחודשת, יש פחות עייפות - אני גמורה! גמורה! אני מחוסלת! איזו אנרגיה יתרה?", שאלה. "אני מנסה להבין את האנרגיה, אני מרוסקת. שבועיים אני עייפה מתה".

גמורה. אילנית לוי,צילום: אינסטגרם

"בעלך עם חשש לקרע ברצועות קדמית ואחורית בקרסול", ציין אלירז שניסה להחזיר את הפוקוס אליו. "מה אני אמורה לעשות?" שאלה לוי ועקצה שוב: "תתייעץ עם החברה שלך". בסיום שיתפה אילנית שידועה כחולת ניקיון, בבית שלא עומד כרגע בסטנדרנטים של הניקיון שלה. "מה שעוד שכחתי להגיד לכן, שהבית חרבו דרבו. הבית מזעזע. סורוח מן סורוח, אבל תרגישו בנוח. אני לא זזה, אני לא מסוגלת. אבל אני מנהלת בראש מה אני אעשה מחר. מדליקה את עצמי. מחר אני קמה אש ולהבות, מתכננת בראש מה אני אעשה מחר, איפה אני אתחיל, איפה אני אסיים. זה מה שאני עושה עכשיו בראש, אבל הכל בראש. אני לא זזה".

לא מצליחה למצוא בה כוחות להתחיל לנקות. אילנית לוי,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו