"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אילנית לוי: זה הזמן שאחזור לעשן

מלכת היופי במיל' ואישתו של אלירז שדה התוודתה בפני הקולגה רותם כהן על הקושי שאיתו היא מתמודדת בגמילה וגם "סימנה" יעד לחזרה לעישון

, עודכן
0השמעה
זה הזמן שאחזור לעשן. אילנית לוי. צילום: קשת 12, אינסטגרם

פחות משלושה שבועות אחרי שהחלה בהליך גמילה אחרי שלושים שנות עישון, מגישת הטלוויזיה וגרושתו של אייל גולן אילנית לוי מתוודה בפני הקולגה וחברה רותם כהן על הקושי הכרוך בכך וגם מסמנת בקריצה יעד לחזרה לעישון.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עברו פחות משלושה שבועות. אילנית לוי, צילום: שי יחזקאל

"תקשיבו, אילנית אומרת לי 'אני מתגעגעת לעשן', היא אומרת 'אני מחכה להגיע לגיל שבעים, אני אעשן פאקט, כל הפה שלי יהיה סיגריות'", ציטט כהן וצחק בזמן שאילנית סיננה "איזה זבל", ונכנסה לפריים כדי לחזק את דבריו. "מלא מלא, ככה, מלא סיגריות בפה. מלא מלא, חמש-שש, רצוף רצוף, רצוף". רותם המשיך: "ואז למות אחרי שנה". לוי הוסיפה: "לא אכפת לי! יום הולדת גיל שבעים, פאקט!". על גבי הסרטון כתב כהן: "אילנית אומרת לי: 'אני מעכשיו מחכה לגיל שבעים, אני אחזור לעשן עד שאני מתה, מצדי אחרי שנה'".

רותם משתף בדברים שאמרה לו אילנית | אינסטגרם

בסוף חודש יוני האחרון שיתפה לוי בהליך הגמילה שבו פתחה ואמרה: "אני אספר לכם עכשיו שאני כרגע נגמלת מסיגריות. למי שלא ידע - אני אדם מעשן. יש כאלה שלא יודעים שאני מעשנת כי אני לא מצטלמת מעשנת ולא רואים אותי הרבה מעשנת. אני בהחלט מתביישת בזה, לעשן זה לא דבר מגניב. אני מעשנת כשלושים שנה, הילדים יודעים. אני מעשנת מגיל מאוד צעיר והרבה מאוד מאוד מאוד, שלושים שנה. אני לא מעשנת מיום רביעי בלילה. לא קל לי, אני מתנהגת מאוד יפה. איזה קשה זה".

לא קל לה. אילנית לוי, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו