"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פתחו בהליכי גירושים בגלל בגידה: מעיין מ"ווארט" מתייחסת

כוכבת העונה האחרונה של תוכנית השידוכים החרדית מתייחסת לשמועה על הגירושים מבעלה ישראל דויטש

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"הסיבה? בגידה". ישראל דויטש עם אישתו מעיין רות שלום , אינסטגרם
"הסיבה? בגידה". ישראל דויטש עם אישתו מעיין רות שלום. צילום: אינסטגרם

מעיין רות שלום פרסמה היום (רביעי) בעמודה ברשת החברתית אינסטגרם צילום מסך שכלל קישור לסרטון טיקטוק מבהיל במיוחד ש"בישר" על גירושיה מבעלה ישראל דויטש, אליו נישאה כזכור בעונה השנייה של "ווארט". באותו סרטון נכתב בנוסף כי הסיבה לפרידה של השניים היא בגידה. רות שלום לא נשארה חייבת והגיבה לעניין.

לא נשארה חייבת. מעיין רות שלום עם ישראל דויטש, צילום: אינסטגרם

"נגמר. הזוג פתח בהליכי גירושים. הסיבה? בגידה", נכתב באותו סרטון טיקטוק שנשלח למעיין. "תראי מה מעלים בטיקטוק", נכתב לרות שלום שהגיבה וכתבה: "אנשים טיפשים" והוסיפה אימוג'י של אישה המניחה את כף ידה על פניה בייאוש. על גבי צילום המסך הוסיפה רות שלום לעוקבות: "יהיה סוף מתישהו לאנשים שממציאים שמועות? כנראה שלא. וכל מה שנותר לי לומר על הוא חמסה עלינו".

יהיה לזה סוף מתישהו? מעיין רות שלום, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...