"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

עדן הראל נפגעה כלכלית: "קשה"

מגישת תוכנית הבוקר של ערוץ 14 בווידוי אמיץ משתפת בפגיעה הכלכלית שהיא ובעלה עודד מנשה חווים. "חשבון הבנק נאכל"

,עודכן
0השמעה
היא ועודד בעלה נפגעו כלכלית. עדן הראל. צילום: מתוך הפודקאסט "דיבורים מגן עדן,

בשיחה שניהלה בפודקסאט שלה "דיבורים מגן עדן" עם המשורר נעם חורב, שיתפה מגישת הטלוויזיה עדן הראל באתגר הכלכלי שאיתו היא ובעלה עודד מנשה מתמודדים בשל המצב הביטחוני בתקופה האחרונה. וגם: בפני מי מבני משפחתה הודתה בטעות שעשתה?

וידוי אמיץ. עדן הראל ועודד מנשה,צילום: אינסטגרם

בחילופי הדברים עם חורב אמרה הראל: "קשה פה. ועל פי כן לא היינו הולכים לשום מקום אחר. אני אומרת לך, גם אני וגם עודד עובדים בערוץ 14, אבל רוב הפרנסה היא מהופעות, מהרצאות, מהמופע המשותף שלנו. פתאום אתה מוצא את עצמך מלא זמן יושב בבית, ואתה רק רואה את חשבון הבנק נאכל. תחשוב, שישה ילדים", הזכירה לנעם.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

עדן מדברת על הפגיעה כלכלית| מתוך הפודקאסט "דיבורים מגן עדן"

הראל סיפרה בפודקאסט גם על הרגע שבו ביקשה סליחה מבנה אחרי שפגעה בו. "בדיוק אתמול הייתה לי איזו תקרית עם אחד הילדים. עשיתי משהו בחוסר תשומת לב מוחלט, והוא נעלב. פגעתי בכבודו היותר בוגר, לעומת האח היותר קטן. בהתחלה נורא התעצבנתי ואמרתי לו' מה קרה לך? תפרגן!'. ואד פתאום אמרתי 'רגע שנייה', ושמתי את עצמי בנעליים שלו. ואז באתי אליו אחר כך ואמרתי לו 'שמע, טעיתי. גם אני יכולה לעשות טעויות. אתה צודק'.זה מדהים לראות את אנחת הרווחה שהייתה לו".

הודתה בטעותה. עדן הראל,צילום: אינסטגרם

עדן שיתפה את חורב גם בדרך שבה היא בוחרת לחנך את ילדיה והביקורת שהיא סופגת על כך מנשים שקרובות אליה. "החברות שלי אומרות לי 'את חסרת גבולות'. אני לא בן אדם של גבולות. מאוד קשה לי. הגבול הדתי והזוגי אלה הגבולות היחידים שאני מוכנה לשים בחיים שלי. החברות אומרת לי 'למה הם מסתובבים עם הילדים האלה?'. הילד בן 17, נראה לך שאני אגיד לו עם מי להסתובב?".

קשה לה עם גבולות. עדן הראל,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו