"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אדל פיש: כך נראיתי בחתונה הראשונה שלי

כוכבת "ווארט" שיתפה בתמונות שלה ככלה בחתונה הראשונה שלה. "אשכרה חמש שנים אחורה"

,עודכן
0השמעה
אדל פיש. צילום: אינסטגרם

אדל פיש, משתתפת העונה השנייה של "ווארט" פצחה אמש (שני) בסטורי שלה ברשת החברתית אינסטגרם במשחק עם עוקביה כשביקשה מהם לנקוב בתאריך רנדומלי, והיא בתגובה תשבץ תמונה שלה מאותו היום. באחת הבקשות דרשו מפיש להעלות תמונה שלה מהחתונה הראשונה.

העוקבים רצו לראות אותה ככלה בפעם הראשונה. אדל פיש,צילום: אינסטגרם

"תכתבו תאריך ואני מעלה תמונה שלי", הבטיחה פיש. "תמונה מהחתונה הראשונה שלך", דרשו. אדל נענתה לבקשה, ושיבצה שתי תמונות. באחת מהן היא החזיקה מטריה ועל גביה ציינה: "אשכרה חמש שנים אחורה".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"חמש שנים אחורה". אדל בחתונתה הראשונה,צילום: אינסטגרם

בצילום השני אדל בחרה בתמונת פנים, וגם על גביה הוסיפה הערה: "ת'אמת שהאיפור והשיער יצאו הרבה יותר יפים מהחתונה עם שימי", כתבה.

הייתה יותר מרוצה מהאיפור והשיער בהשוואה לחתונה עם שימי סגל. אדל,צילום: אינסטגרם

אבל לא כל הסטוריז של פיש היו נעימים. אחרי ששיתפה בהתלהבות בהעברת חוק עונש מוות למחבלים, היא חטפה בפרטי. "אכזבת אותי מאוד", נכתב לפיש שהגיבה בהודעה פרטית: "הקם להורגך, השכם להורגו. אצלי אין מקום לשמאלנים". על גבי צילום המסך הוסיפה: "להקיא מאנשים כאלה. לא להאמין שיש עוד יהודים בעולם שתומכים ביצורים שרק מחפשים להרוג אותך". אותה גולשת התייחסה גם לסטורי אחר שפיש העלתה שהעביר מסר שעל הגבר להסתכל רק על אישתו, ולהשפיל מבט בפני נשים אחרות. על כך כתבה אותה עוקבת: "כמה חשוך".

"אין מקום לשמאלנים". אדל פישי,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו