"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

״נכנס בו שד״: שלקה נגד תמיר מ״האח הגדול״

בשאלות-תשובות בווידאו, שלקה אומרת מה היא חושבת על תמיר ועל החיבור שלו עם טל: "זה לא הדדי", "תמיר תחזור לבשל". כל הפרטים בForReal

אביטל אביב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

שלקה, דיירת עבר של "האח הגדול", נשאלה בסשן שאלות-תשובות בווידאו מה היא חושבת על תמיר מהעונה, ונתנה תשובה שלא משאירה מקום לפרשנות. לפי הדברים שאמרה בסרטון ובטקסט שצירפה, היא חושבת שהחיבור שלו עם טל לא נכון, ושמשהו בו השתנה.

"זה לא הדדי, לצערי"

שלקה פתחה בטקסט שכתבה כחלק מהתשובה שלה, ושמה את הדגש על הפער בין הצדדים, לטענתה: "טל פוגעת בו כי החיבור לא מתאים לדעתי לא בקטע של לפגוע לפגוע כי היא סופר אוהבת אותו וזה לא הדדי לצערי לדעתי צר לי." כלומר, לפי שלקה, טל מאוד בעניין, אבל זה לא חוזר באותו אופן מתמיר, וזה מה שמפיל את כל הסיפור.

תמיר, האח הגדול , רשת 13
תמיר, האח הגדול, צילום: רשת 13

"עקבתי אחריו, ואז נכנס בו שד"

אחר כך שלקה המשיכה בסרטון עצמו והקשיחה טון: "אני אהבתי את תמיר עקבתי אחריו ואז נכנס בו שד." אחד המשפטים שהכי תפסו הגיע כשהיא דיברה על איך הוא מדבר אליה: "הוא קורא לה פאקינג אחות. הגבר שיקרא לי אחות..." ואז היא מיד שוברת את המתח בצחוק עצמי: "למרות שכל גבר שני קורא לי אחות." זה בא לה עם עקיצה, הומור, ומסר די ברור. בסוף, שלקה סיכמה בלי לעטוף: "פשוט מיציתי החיבור שם פשוט לא מתאים חיים שלי. תמיר תחזור לבשל די."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...