"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

יהודה בוחבוט בצעד אישי ומפתיע: "לא מוכן להתפשר"

בן זוגה של מיכל הקטנה משיק מהלך עסקי חדש ששם אותו בפרונט לבד, ללא כוכבת הילדים המפורסמת

,עודכן
0השמעה
יהודה בוחבוט ומיכל הקטנה. צילום: אינסטגרם מיכל ויהודה

השחקןיהודה בוחבוט,בן זוגה של כוכבת הילדיםמיכל הקטנה,ממשיך לנתב את הקריירה, והפעם בכיוון מפתיע.

בסטורי שהעלה היום (חמישי) לאינסטגרם, הוא נתן הצצה לצעד הבא שלו הכולל מהלך סולו, בלי בת הזוג בפריים.

בוחבוט העלה תמונה של סדרת מוצרי טיפוח במיתוג אישי שלו - בושם, שמפו, קרם גוף וקרם לשיער, ולצידה כתב את המילים מעוררות הציפיה:"coming soon".

בקרוב: יהודה בוחבוט משתף בסטורי על השקת מותג טיפוח במיתוג אישי שלו| אינסטגרם יהודה בוחבוט

"אני לא רוצה 'בסדר'"

כפי שזה נראה, המוצרים, המיועדים לגברים, יימכרו בקרוב באתר חדש של בוחבוט שעולה בימים אלה, שם הוא מפרט יותר ומסביר על הרקע למהלך העסקי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"לא פתחתי עוד מותג כי רציתי עוד מוצר בשוק. פתחתי אותו כי לא מצאתי את מה שחיפשתי",נכתב באתר.

בהמשך ניתן הסבר על הקו שמוביל אותו:
"שנים שאני מקפיד על סטייל, על ריח, על נוכחות. בכל פעם שהגעתי לחנות וחיפשתי משהו שבאמת ירגיש יוקרה, מצאתי את אותו הדבר עם תווית שונה, במחיר שונה, אבל אותה תחושה של 'בסדר'. ואני לא רוצה 'בסדר'. אז אמרתי לעצמי: אם אין, אני אייצר".

"אם אין, אני אייצר". מיכל הקטנה ויהודה בוחבוט,צילום: מתוך אינסטגרם מיכל הקטנה ויהודה בוחבוט

"לא מוכן להתפשר"

עוד מתואר באתר כי עד להשגת המוצרים עברו חודשים של ניסיונות ובדיקות איכות קפדניות."כל פרט קטן עבר דרכי, כי שמתי את השם שלי על זה, ואני לא מוכן להתפשר",נכתב, תוך תיאור התוצאה שתצא בקרוב לאוויר העולם:"יצא ליין שאני עצמי גאה לשים על המדף שלי בבית. מוצרים שנראים טוב, מריחים טוב, ומרגישים כמו חווית טיפוח של מותג על".

"שמתי את השם שלי על זה". מיכל הקטנה ויהודה בוחבוט,צילום: אינסטגרם מיכל ויהודה

עוד חידד את המסר לקהל שלו: "המטרה שלי פשוטה: לתת לכל גבר את האפשרות להרגיש במיטבו בכל יום מחדש. כי טיפוח טוב זה לא בזבוז, זה סטנדרט".

מלבד ה"בקרוב", בינתיים אין תאריך השקה רשמי. אבל הכיוון ברור: בוחבוט מבקש לתרגם את הנוכחות הבימתית והתקשורתית שלו למותג מדף בתחום הטיפוח, והפעם הוא פונה לקהל הגברים.

לחיי מותג חדש. יהודה בוחבוט ומיכל הקטנה,צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו