ב״האח הגדול״ החליטו לעשות סדר. או לפחות לצמצם רעש. מהרגע שההצבעות נפתחות לכל מצביע יש קול אחד בלבד, וההדחה הראשונה כבר נקבעה לשבת הקרובה.
מה משתנה בהצבעה?
עם פתיחת ההצבעות, כל מצביע מקבל קול אחד בלבד. זה אומר הצבעה אחת, לדייר או לדיירת שהכי אוהבים ורוצים שישאר בבית. בעונה הקודמת, לפי הפרטים שנמסרו, כל צופה היה יכול להצביע עד עשר פעמים מכל מכשיר, גם באתר וגם באפליקציה. עכשיו זה נגמר.
ההצבעה מתבצעת דרך אפליקציית רשת 13+ בלבד, ובנייד בלבד. כלומר אין אתר, אין מחשב, אין ״רק אכנס מהטאבלט״. מי שרוצה להשפיע, עושה את זה מהטלפון.
שינוי כזה לוקח כוח ומנסה ליישר את המשחק: פחות הצבעות חוזרות, יותר משקל להצבעה אחת. מצד שני, זה גם מכניס לחץ: אין הזדמנות לתקן אם התחרטו. הדחה ראשונה בשבת הקרובה, 21 במרץ 2026. עד אז, כל ההייפ, כל הקמפיינים וכל ״תצביעו לנו״ מתנקזים לקול אחד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



