"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל
צפו

רון יוחננוב: "כתבו לי מילים קשות, תקעו בי סכין"

בלוגר האוכל מגיב לסערת הענק סביבו לאחר שהחל לגבות דמי מנוי על השימוש במתכוניו. בריאיון ל'סויסה +1' הוא מגיב לזעם שהופנה כלפיו: "אני מאוד רגיש בקטע הזה"

,עודכן
0השמעה

צפו בקטע מהריאיון עם רון יוחננוב

רון יוחננובהגיע לפודקסאט 'סויסה +1' והתייחס למהומה הגדולה סביבו ברשת. כזכור, יוחננוב הפך את אתר המתכונים החינמי שלו לאתר למנויים, וחטף תגובות קשות על המעבר למודל מנויים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בריאיון בפודקסאט יוחננוב נשאלה על התגובות הסוערות שקיבל. לשאלה אילו תגובות קיבל ענה: "מאוד מעליבות. יש לי קהילה שאני מאוד מחובר אליה, אני המון שנים איתה, יש לי חמשת אלפים פניות ביום, יש לי עובדים שעוזרים לי בלענות לאנשים ובניתי פה משהו שהוא מאוד חברי" פתח יוחננוב את תשובתו והוסיף: "בניתי את זה כזה בעבודה מאוד קשה, עם המון ויתורים ופתאום מישהי שאתה רואה התכתבות כזאת של כמה שנים, שאני הייתי שם בשבילה והיא מילים מאוד קשות שאנחנו לא ניכנס אליהן כי אני אתחיל לבכות".

רון יוחננוב,צילום: ForReal

בלוגר האוכל הסביר: "אני מאוד רגיש בקטע הזה. זה כאילו הרגיש כאילו לוקחים סכין ופשוט מסובבים לך אותה כזה. אני הרגשתי כאילו לוקחים אותי ושמים אותי בכיכר העיר, וזהו, וגומרים. הרגיש ששכחו את כל מה שעשיתי. זה גם ביצה והתרנגולת: העשייה שלי, והיצירה שלי, והדבר הזה שאני הייתי עסוק בו, מכל הלב ומכל הנשמה, בסוף הייתה טעות באיך לבשר על הדבר, כי יכול מאוד להיות שבדיעבד, אם זה היה קורה חד משמעית, הדברים היו עוברים חלק יותר. אבל אני גם רוצה להגיד באותה נשימה, שברגע שכבר דיברתי על זה ותקשרתי את זה מול המצלמה כשאנשים רואים אותי, רואים את המימיקה שלי, הם מכירים אותי המון שנים והם יודעים שאין אצלי פייק. אנחנו בנקודה היום עכשיו, שאני נמצא בתחושה הכי טובה שהייתה לי בכל הדבר הזה שנקרא הקריירה".

הקטע מהריאיון עם רון יוחננוב בראש הכתבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו