"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

הרגע המשפחתי המרגש של רמי קליינשטיין: "לא הכין אותי"

רמי קליינשטיין ורעייתו אלכס פרסמו רגעים משפחתיים מרגשים מהעליה לתורה של בנם בן ה-13 תיאו: "אין רגשן יותר מרמי"

,עודכן
0השמעה

רמי ואלכס קליינשטיין מפרסמים סרטון תיעוד מהעלייה לתורה של הבן תיאו

הזמר והמוסיקאירמי קליינשטייןשיתף רגע משפחתי מרגש במיוחד שחגג בחמישי האחרון.

בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות הוא תיעד את העלייה לתורה שלתיאובן ה-13, בנם המשותף שלו ושל רעייתואלכס, ולא הסתיר את ההתרגשות.

חוגגים. רמי ואלכס קליינשטיין,צילום: מאיר פרטוש

"לא הכין אותי"

קליינשטיין שיתף סרטון עם סדרת קטעים אישיים מהאירוע, וכתב לצידו:"אף אחד לא הכין אותי לרגע הזה, וזו רק החזרה הכללית והנחת התפילין… גאה בך תיאו שלי".

קליינשטיין, אב לחמישה, חווה לראשונה מעמד של עלייה לתורה לבן. לקליינשטיין חמישה ילדים: הבנותמשיונועםמנישואיו הראשונים לריטה, ושלושה ילדים נוספים - תיאו, אומה ומילוא מנישואיו לאלכס קליינשטיין.

נרגשים. רמי ואלכס קליינשטיין,צילום: ניר פקין

"אין רגשן יותר מרמי"

בתיעוד שבסרטון נראים רגעים עם חתן בר המצווה תיאו, של הנחת תפילין, וקריאה בספר התורה והחזקתו, לצד המשפחה הקרובה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בין הנוכחים מתועדים שם האם אלכס הנרגשת, הבת אומה, הבן מילוא, וגם קליינשטיין עצמו, שמתקשה להסתיר את ההתרגשות.

בסטוריז ששיתפה אלכס קליינשטיין היא כתבה:"אין רגשן יותר מרמי".

רמי קליינשטיין בסטורי של אלכס,צילום: אינסטגרם

צלם הבית המיוחד

היא גם כתבה תודה למי שצילם את הרגעים:"תודה לך שתיעדת את אחד הרגעים המרגשים בחיינו בצורה מושלמת".

התודה הזאת על הצילום הוקדשה למתן מצפי, בעלה שלמשי קליינשטייןבתו הבכורה של רמי.

הבעל תיעד. משי קליינשטיין,צילום: אינסטגרם משי קליינשטיין

"מתנות קטנות"

קוריוז שקשה להתעלם ממנו: הרגעים המשפחתיים בסרטון לוו לצלילי השיר "מתנות קטנות", שיצא כשנה אחרי לידתו של תיאו והפך עם השנים להמנון לא רשמי בקרב הורים.

רמי קליינשטיין,צילום: משה שי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו