"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

רינה מצליח פותחת חנות

מגישת חדשות 12 לשעבר הודיעה על פתיחת חנות פופ-אפ לתיקים שלה. איפה ומתי זה יקרה? כל הפרטים

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פותחת חנות. רינה מצליח , יוסי זליגר
פותחת חנות. רינה מצליח. צילום: יוסי זליגר

חצי שנה אחרי שסיפרה לעולם על התשוקה החדשה שלה וכשלוש שנים אחרי שנפרדה מחברת החדשות של קשת 12, העיתונאית לשעבר רינה מצליח עושה את הצעד המתבקש מבחינתה ופותחת חנות פופ-אפ במסגרת Azrieli Academy שבה תמכור ממגוון התיקים שלה.

מצליח מודיעה על פתיחת חנות פופ-אפ, צילום: יח"צ

אז אם חפצה נפשכם באחד מתיקיה של מצליח, נספר לכם שאירוע פתיחת חנות הפופ-אפ למותג התיקים של רינה יתקיים ביום שני הקרוב, ב-29 בדצמבר, בקניון עזריאלי אילון. בהשקה שתתקיים בשעות הבוקר, מצליח גם תתראיין לאמצעי התקשורת.

רינה מצליח, צילום: זהר שיטרית

כזכור, מצליח פרשה מהקריירה העיתונאית שלה בנובמבר 2023. היא עשתה זאת אחרי למעלה משלושים שנות קריירה. במכתב ששלחה לעובדי חברת החדשות במועד פרישתה היא כתבה: "שלום חברים, הגיע הזמן לפרוש. אני פורשת בלב שלם, בעצב גדול וגם בדאגה. אני כבר כמעט ארבעים שנה עיתונאית, צמודה לביפר ואחר כך לסמסים, לווטסאפ ולטוויטר. בכל חיי הבוגרים לא עשיתי שום דבר חוץ מלהיות עיתונאית".

רינה מצליח, צילום: זהר שיטרית
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...