אלישע בנאי מאורס: כרע ברך אחרי 3 שנות זוגיות
אחרי שלוש שנים יחד וחופשה רומנטית, אלישע בנאי (37) שלף טבעת, וחברתו הדוגמנית מאיה ברששת (26) אמרה "כן"
אלישע בנאי ומאיה ברששת מציגים באינסטגרם - הצעת נישואין במהלך חופשה
המוזיקאיאלישע בנאי, בנם של השחקניתאורלי זילברשץ בנאיוסולן "משינה"יובל בנאי, בחר בחופשה כדי לעשות את זה רשמי.
אחרי שלוש שנות זוגיות עם הדוגמניתמאיה ברששת, הוא שלף טבעת.
ההצעה עצמה התרחשה במהלך חופשה באיטליה. בנאי וברששת שיתפו ברשת תמונה זוגית עם טבעת נוצצת וגם סרטון קצר מהרגע עצמו, והכיתוב:"הגיע הזמן".
הזוג מנהל זוגיות יציבה כבר שלוש שנים. ברששת, 26, דוגמנית במקצועה, ובנאי, 37, שממשיך את השושלת המוזיקלית של המשפחה, שמרו עד עכשיו על פרופיל יחסית שקט, וגם ההצעה היתה אינטימית ומדויקת לווייב שלהם.
לאחרונה בנאי הופיע גם על המסך. הוא היה מתמודד בולט ב"רוקדים עם כוכבים"ובנוסף השתתף לצד אימו אורלי בתוכנית"MKR המטבח המנצח"של "קשת". השניים לא הסתפקו בקרבה משפחתית, אלא גם זכו בעונה.
ועכשיו, מגיעה זכייה משמחת מסוג אחר.




