חיה בוקובזה עוזבת: "מאמינה שזה לטובתי"

כוכבת העונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון" שיתפה בשינוי שהיא עוברת ממש כעת. "האומץ לשחרר"

עוזבת. חיה בוקובזה , אמיר מאירי
עוזבת. חיה בוקובזה. צילום: אמיר מאירי

חיה בוקובזה, אחת הדומיות היותר בולטות בריאליטי השידוכים של קשת 12 שם שודרכה כזכור למור זר, נמצאת  בתקופה של שינוים. אחרי שסיפרה רק בחודש נובמבר האחרון על השבר הגדול בעקבות קשר רומנטי שהסתיים, היום (שני) היא שיתפה את העוקבים בעזיבת ביתה. 

תקופה של שינוים. חיה בוקובזה, צילום: אינסטגרם

"תודה אבא, על האומץ לשחרר, לשנות, למרות שכואב אני מאמינה בכל ליבי שזה לטובתי", כתבה בוקובזה על רקע תמונה מתוך שלב אריזת חפציה בקרטונים. לטקסט הוסיפה גם אימוג'י דומע. 

"כואב". חיה בוקובזה, צילום: אינסטגרם

כאמור, בחודש נובמבר האחרון שיתפה בוקובזה בתחושות אחרי שנפרדה מבן זוגה. "זכיתי להיות בזוגיות מדהימה, בדיוק כמו שחלמתי שהזוגיות שלי תראה", כתבה אז. "האמנתי שעוד רגע אני צועקת לעולם שזהו, המסע שלי הסתיים. וברגע אחד הכל נגמר. כל החלום, ההתרגשות וההבנה העמוקה שהמסע ממש לא נגמר. אז כמו במסע, אני לוקחת את הלב ומחבקת אותו חזק. מתפללת ומנסה להבין מה בשליטתי ומה לא. מסתכלת קדימה ויודעת שעוד רגע זה קורה. אולי לא כמו שחשבתי, אבל מה שבטוח מדויק ונכון לי". 

שוב הלב מרוסק. חיה בוקובזה, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...