פרסום ראשון: דורון מדלי מגיב לחשדות
לאחר שהמשטרה הודיעה על פתיחת חקירה נגד המוזיקאי בחשד לעבירות מין, הוא מגיב לראשונה: "נמצא תחת ניסיון סחיטה"
Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שיותר מוקדם היום (א') המשטרה הודיעה על פתיחת החקירה בחשד לעבירות מין נגדדורון מדלי. הערב, מדלי מגיב לראשונה לפרשה.
בהודעה שפורסמה לראשונהבחשבון האינסטגרםשלערן סויסה, כותב מדלי כי הוא למעשה הנסחט בפרשה - וחושף את שמו של הסוחט לכאורה. "סיימתי לשתוק", הוא מתחיל.
התלונה שהוגשה, וזו שעוד תוגש
כזכור, נגד מדליהוגשה תלונה במשטרהעל ידי אדם שהצעיר הפלשתיני פנה אליו. במקביל הוגשה נגד מדלי תביעה לבית המשפט השלום בתל אביב, בה הצעיר הפלשתיני טוען כי מדלי הציע לו הצעות מיניות חוזרות ונשנות - גם כשהוא סירב לכך מפורשות.
על פי הטענות בתביעה, מדלי הציע לצעיר תשלום כספי עבור הצעות מיניות ואף החדיר סם אונס למשקה שלו ופגע בו מינית. מדלי מכחיש את כל הטענות נגדו, וצפוי להגיש תביעה נגדית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו