"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אחרי הסערה: הצעד של עדן בן זקן לשוקי

בזמן שהיא מתאוששת מההופעות במנורה ופרשיית הסטיילינג שהגיע בעקבותיהן, הזמרת בצעד רומנטי במיוחד לבעלה

,עודכן
0השמעה
עדן בן זקן ושוקי ביטון. צילום: אינסטגרם

אחרי שבתחילת השבוע הרשת געשה בעקבות פרשיית הסטיילינג בהופעות שלה בהיכל מנורה, עדן בן זקן עם הפנים קדימה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בן זקן (31) עברה להתעסק מענייני הקריירה, למה שחשוב באמת: המשפחה. היום (ג') היא ציינה את יום הולדתו ה-32 של בעלה ואביה ילדיה איש העסקיםשוקי ביטון. השניים נישאו ב-2018 בחתונה מתוקשרת והורים לילדיהםמישלועמנואל. בקרב מעריציה ביטון ידוע כדמות דומיננטית בחייה, שמרבה להופיע ברשתות החברתיות של הכוכבת וצמוד אליה בהופעות.

עדן בן זקן ושוקי ביטון,צילום: ניר פקין

הכוכבת העלתה פוסט מרגש לרגל חגיגות יום הולדתו של ביטון: "אהבת חיי היום אתה חוגג 32 ואני עוד בחגיגות של 22" פתחה את הטקסט בהומור האופייני לה. בן זקן המשיכה בברכות וכתבה: "מזל טוב אהוב ליבי חצי שלי, האבא הכי טוב הגבר הכי טוב והבן אדם הכי טוב. תודה לה' ששלח אותך אליי אני אוהבת אותך". את הברכה היא חתמה כשכתבה: "זכיתי בך אהוב ליבי יום הולדת שמח".

View this post on Instagram

A post shared by Eden Ben Zaken (@edenben_zaken)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו