"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

״גדול עלי״: ספיר פורשת מהסטיילינג של עדן

ספיר אביסרור מסבירה בסטורי למה ויתרה על הלבשת עדן בן זקן להופעות במנורה. כל הפרטים ומי מחליפה אותה

,עודכן
0השמעה

בעוד עדן בן זקן מתכוננת להופעות במנורה, ספיר אביסרור מפתיעה בעיתוי: היא מודיעה שהיא יוצאת מהפרויקט. בסטורי גלוי היא מסבירה למה לקחה צעד אחורה ומי תעמוד לצדה של בן זקן במקום.

אביסרור מוותרת: "הבנתי שיש הבדל ענק"

לפי דבריה של ספיר אביסרור, היא היתה אמורה ללוות את עדן בן זקן בהלבשה לקראת ההופעות הקרובות. אבל בתהליך, כך טענה, היא הבינה שהמשימה לא מתאימה לה.

עדן בן זקן בהיכל מנורה מבטחים,צילום: יונתן דושניצקי

בסטורי אמרה: "‏כמו שאתן יודעות, כפי שפורסם, הייתי אמורה להלביש את עדן בן זקן להופעות שלה במנורה שמתקיימות בימים הקרובים. תוך כדי התהליך הבנתי שיש הבדל ענק בין מעצבת אופנה לסטייליסטית ושאני לא מצליחה להיות סטייליסטית".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"רציתי שעדן תהיה מטורפת״

אביסרור הדגישה שהיא לא נוטשת את הפרויקט בכעס, אלא מתוך כנות מקצועית: "זה הולך להיות הופעות מטורפות ורציתי שעדן תהיה מטורפת, אבל זו לא הולכת להיות העבודה שלי. היה לי חשוב שתדעו את זה כי אני יודעת כמה חיכיתן לזה".

עוד הוסיפה מסר אישי: "‏מה שהכי הבנתי מכל הסיפור הזה שכשמשהו גדול עליך ואת מרגישה שאת לא מצליחה לעשות אותו כמו שאת רוצה, אז זה ממש בסדר לקחת צעד אחורה ולהבין עם עצמך שהכל טוב".

חיה וידר,צילום: אינסטגרם

מחליפה בשטח: חיה וידר נכנסת לפרויקט

על פי המידע שפורסם, מי שתחליף את אביסרור בהלבשת בן זקן היא הסטייליסטית חיה וידר. וידר סטייליסטית מנוסה בת 31 ועבדה עם שלל אומנים גדולים בארץ כמו יהונתן מרגי, עדן פינס ירדן הראל ועוד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו