"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

מדברים עליהם

חתונת נועה קירל ודניאל פרץ: המספרים

הבאזז סביב החתונה של נועה ודניאל ממשיך: אלו מספרי החתונה. כל הפרטים

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נועה קירל ודניאל פרץ , ערן בארי
נועה קירל ודניאל פרץ. צילום: ערן בארי

הרבה זמן לא היתה חתונה שדוברה כמו זו שלנועה קירל ודניאל פרץובחברתScooper, המתמחה בניטור שיח ברשתות החברתיות וניתוח סנטימנט גולשים, ניתחו את השיח סביב החתונה.

נותחו 1100 פרסומים שיצרו יחד כ־2.5 מליון אינטראקציות (תגובות, לייקים ושיתופים).90% מהתגובות היו חיוביות, הגולשים פירגנו לזוג הצעיר, בירכו אותם והתייחסו באהדה לאירוע ואין סיבה שלא. כ-10% מהתגובות היו שליליות בין היתר על השמלה או השיער, על כך ששתי חתונות זה מוגזם או שפרץ מופיע יותר כחתן מאשר בבאירן מינכן. אאוץ'.

נועה קירל ודניאל פרץ ביום חתונתם, צילום: ערן בארי

הטקס שמשך יותר תשומת לב הוא הטקס הראשון והמצומצם שנערך ביום שלישי עם 600 אזכורים ו1.8מיליון מעורבות, לעומת הטקס השני שמשך 536 אזכורים ו750 אלף מעורבות.

15% מהתגובות בטקס הראשון היו עלהשמלה שעיצב אלון ליבנהכאשר ,85% אהבו אותה, 5% לא אהבו ו10% היו נייטרלים. בניתוח התגובות מהטקס השני, 8% מהתגובות התייחסו לשמלה כאשר, 75% אהבו,20% לא אהבו ו5% היו נייטרלים.

נועה קירל ודניאל פרץ בריקוד סלואו, צילום: ללא
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...