שלקה: "אני צריכה כסף"

כוכבת "האח הגדול" פצחה בסשן של חמש שאלות במהלכו התוודתה על הצורך בכסף. "אני מאוד רוצה להצליח"

צריכה כסף. שלי (שלקה) סנדרוב. צילום: אינסטגרם

אחרי הווידוי הכלכלי של שני אדרי, מגיע אחד זהה, הפעם מהכיוון של שותפתה לבית "האח הגדול", שלי (שלקה) סנדרוב, שבמהלך סדרת שאלות שקיימה סיפרה על הרצון והצורך בכסף, והחלום הגדול להצליח בתעשיית הבידור. מלבד זאת התייחסה סנדרוב גם לקשר שלה עם תרצה כהן. 

וידוי כלכלי. שלי (שלקה) סנדרוב, צילום: אנדמול שיין ורשת 13

"מה החלום שלך", נשאלה שלקה, שהשיבה על כך באופן פתוח וכן: "להיות מאושרת באלף, להיות מעושרת בעין. וכן, אני רוצה כסף, אז יאללה. כן, אני רוצה כסף, כן אני צריכה כסף. אז כן, אין מה לעשות. בריאה, מאושרת, מעושרת, בא לי להיות מאושרת, בריאה, להצליח בתעשייה, לעבוד כמו חמור, להזיע ולקרוע את נשמתי כדי להשיג תוצאות. אני בן אדם שיש לו מטרה - בום. אני מאוד רוצה להצליח, מאוד רוצה לעבוד בזה, זה החלום הכי גדול שלי ואני גם אגשים אותו בעזרת השם, מהפה שלי לאלוקים". 

שלקה צריכה כסף | אינסטגרם

בהמשך נשאלה כאמור על הקשר עם תרצה כהן, האישה שאיתה לא ממש הסתדרה בבית "האח הגדול". "אין לי קשר יומיומי עם תרצה, אבל אני רואה את העשייה שלה. אני רואה טוב טוב את החיקוי ב'ארץ נהדרת', ואת קמפיין הדוגמנות", אמרה. "אני מאחלת לה את כל ההצלחה, היא נראית אש, היא מצטלמת אש, מושלם ברמות. אני מאחלת לה מה-זה שתעלה למעלה, אבל אנחנו לא מדברות כל יום".

לא בקשר יומיומי. תרצה כהן, צילום: ForReal
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו