לפני יומיים פאולה רוזנברג שברה שתיקה כשהביעה ביקורת כלפי הישראלים שמנתקים רגש בכל הקשור לנעשה ברצועת עזה. הבוקר (שלישי) הגיע תורו של בעלה של פאולה, ליאון רוזנברג להתייחס למצב הביטחוני בישראל ולצאת נגד מדיניות הממשלה.
"התמונה ברורה: המדינה במצב לא משהו. אלה ימים דרמטים", כתב רוזנברג. "הקבינט וממשלת ישראל בראשות נתניהו נדרשים לעשות החלטה אחת ברורה: האם להכניס צבא לעזה או ללכת לעסקה לשחרור חטופים".
בהמשך חילק את ישראל לשתי קבוצות: הקבוצה שאיבדה אמון בממשלה, וקבוצה שרואה בנתניהו מנהגי ראוי, והיחיד שיכול להוביל את ישראל. "כמעט שנתיים התישו את הנפש של כולנו. יש יותר מדי רעש וספינים, עצב וקושי, ופחות מדי אנרגיה להמשיך להילחם בעד הדעה שלנו", הוסיף. "אלא שבעיניי אין ברירה. אלה ימים קריטים וזו העת לבחור צד".
לסיכום הזהיר: "השעון סופר לאחור, הקבינט כבר מוריד הוראות שמנוגדות לחוות הדעת המקצועית של הרמטכ"ל ושל מרבית אנשי הביטחון, ומחיר ההחלטה הזו ישולם בחיי אדם. בחיי הילדים שלנו, בגופם ובנפשם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו





