"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

מגי טביבי קטעה את השידור וזעמה: זו הסיבה

מגישת המהדורה המרכזית התקשתה להסתיר את כעסה לאחר שכתבת בערוץ 14 סבלה מהפרעות בעת דיווח מכיכר החטופים. "יחי ההבדל הדק בין חופש המחאה לאנרכיה"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מגי טביבי , צילום מסך ערוץ 14
מגי טביבי. צילום: צילום מסך ערוץ 14

אמש (שלישי) שלח ערוץ 14 את הכתבת מילן עמר לשדר מכיכר החטופים בשיאה של עצרת המחאה למען שחרורם. כשמגישת המהדורה מגי טביבי פנתה אל עמר בשידור על מנת שזו תדווח על המתרחש במקום, החלו מפגינים להפריע באופן קשה לעמר, מה שגרם לצלם להפנות את המצלמה ממנה ולבסוף לטביבי לקטוע את השידור ולהתבטא בכעס נגד הסיטואציה שנוצרה.

כעסה. מגי טביבי, צילום: טל עבודי

כשטביבי פנתה לעמר, וזו החלה לדווח, מפגינים ניסו להסתיר באמצעות שלטים את פניה של הכתבת, צעקו ושרקו על מנת לשבש את השידור. בשלב מסוים המצלמה של הערוץ הופנתה הצידה, וכשגם צעד זה לא סייע להרגיע את הרוחות, טביבי קטעה את השידור וחזרה לאולפן כשהיא כועסת מאוד. "מילן, אנחנו לוקחים מכאן לצערנו את השידור", אמרה טביבי והוסיפה בכעס: "יחי ההבדל הדק בין חופש המחאה לאנרכיה!". מגישת החדשות יערה זרד שישבה לצדה של טביבי באותם רגעים, גם כן זעמה והתבטאה נגד המפגינים. "אני לא מצליחה להבין. החטופים פה זה קונצנזוס. זאת אלימות, וזאת אנרכיה. איך זה מביא לשחרור חטופים? אנחנו לא נקבל את האלימות הזאת. פעם אחר פעם כתבים של ערוץ 14 נפגעים באלימות בגלל שהם עושים את עבודתם. אם אנחנו לא נהיה שם - יגידו למה אנחנו לא שם, עכשיו הכתבת שלנו שם, היא מסקרת!".

ערוץ 14

טביבי שיתפה את הקטע המדובר ברשת החברתית X, וגם שם ביטאה את כעסה. "והכל בשם 'הדמוקרטיה'", כתבה בציניות בכותרת לסרטון.

טביבי נגד המפריעים, צילום: רשת חברתית X
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...