קטיה אברבוך רופאה במקצועה בבית החולים סורוקה בבאר שבע שכיכבה בעונה החמישית של "חתונה ממבט ראשון", שיתפה היום (ראשון) לפני זמן קצר בצילום מסך של הודעה ביקורתית שהופנתה אליה בקשר לפעילות צה"ל כביכול נגד בתי חולים ברצועת עזה. בתגובה אברבוך החליטה לא לשתוק, ובכעס רב השיבה לטענה נגדה.
"כרופאה גם היית צריכה להביע דעה על פיצוץ בתי החולים בעזה, ועל מעצר הקולגות שלך. אז בואי לא נתייפייף מול העולם", נכתב לאברבוך, שהשיבה ארוכות. "אבל למה להרוס לי את השנ"צ של אחרי התורנות, למה?", שאלה בזעם. "מדי פעם אני מקבלת הודעות ותגובות טוקסיות (רעילות) ואני בחיים לא עושה שיימינג כי באמת אין לי כוח להתעסקות השלילית הזאת, אבל זהו זה. זה מוגזם, ויש לי אפס סובלנות לבולשיט הזה!".
לאחר מכן התייחסה ישירות לטענה. "אפילו לא יודעת איפה להתחיל, אבל אם יש כאן עוד אנשים שחושבים ככה - מה נסגר איתכם? מה נסגר עם השנאה ויצר ההרס העצמיים? שלא תעזו בכלל לבוא ולהשוות את העבודה שאנחנו עושים בבית החולים שדו קיים קיים בו בכל פינה! כשאנחנו קמים בכל בוקר וממלאים את צו מצפוננו לטפל בכל אדם באשר הוא אדם שזקוק לטיפול, ותשוו את זה לקיני טרור. לעלאק 'צוותים רפואיים' שהתעללו בחטופים, ניתחו בלי הרדמה, ולעגו לפצועים. תתביישו לכם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו