"בבקשה": חיה בוקובזה פנתה לחתן שלה

כוכבת "חתונה ממבט ראשון" ביקשה עזרה מהעוקבים הגברים בעבודת תחזוק הבית. אחרי שהצליחה במשימה, שיתפה ברצון העז שלה בזוגיות כשפנתה לחתן העתידי שלה. "יותר נחמד ביחד"

קשה. חיה בוקובזה. צילום: אמיר מאירי

חיה בוקובזה, שהייתה בין הכלות הדומיננטיות בעונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון", שם שודכה כזכור לחתן מור זר, ביקשה בסוף השבוע האחרון את עזרת הגברים העוקבים בעבודת בית קלה שהצריכה שימוש בסוג של מסמרים ופטיש. אחרי שהסתדרה והצליחה במשימה, היא פתחה את הלב ושיתפה ברצון העז שלה בגבר שייכנס לתוך חייה. 

רוצה כבר אהבה. חיה והאקס מ"חתונמי" מור זר, צילום: אורטל דהן זיו

"גברים יקרים, זה אמור לעבוד ביחד?", כתבה בוקובזה המבולבלת על רקע תמונה שלה מחזיקה בפטיש ותופסני כבל. 

חיה מבולבלת ומבקשת עזרה, צילום: אינסטגרם

כשעתיים לאחר מכן, לאחר שקיבלה עצות טובות ויעילות מגברברי האינטסגרם, בוקובזה צילמה את התוצאה הסופית וכתבה: "תודה על כל העצות, לא הייתי מצליחה בלי". רגע לפני שחתמה את דבריה, הביעה את רצונה הרב באהבה ובגבר שיחליף אותה במשימות המאתגרות מבחינתה. "חתן יקר, תגיע בבקשה. יותר נחמד ביחד", פסקה. 

חיה בפניה נרגשת לחתן שלה, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו