"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

"הייתי גונבת": המילים הקשות של כתבת חדשות 12

כתבת הצרכנות של חדשות 12 מעיין פרתי בטקסט אמיץ מתייחסת למצב הקשה בו אימהות בישראל לא מצליחות להשיג ביטחון תזונתי לילדיהן

,עודכן
0השמעה
חדשות מסביב לשעון בכל הערוצים. צילום: יח"צ

יוקר המחיה שהפך לאחת הבעיות הגדולות והמטרידות בישראל לא פוסח גם על אימהות לתינוקות. אמש (שלישי) שודרה כתבה צובטת לב של מעיין פרתי על מחירי המזון לפעוטות שעלו בשנים האחרונות באופן דרסטי, מצב שמוביל לחוסר אונים בקרב אימהות צעירות שמגיעות עד לכדי מחשבות על גניבה. על רקע התיעודים הקשים בכתבתה, פרתי הביעה הזדהות והתוודתה כי הייתה גונבת מזון לתינוקה, במקרה שהייתה מתקשה כלכלית.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

כואב לה. מעיין פרתי,צילום: אורן בן חקון

"אם לומר את האמת, גם אני הייתי גונבת אוכל לתינוק שלי אם הייתי צריכה", כתבה פרתי על רקע קטע וידאו מתוך הכתבה שלה תחת הכותרת" מוכנה להיעצר על זה: המשפחות שמתקשות לעמוד במחירי המזון לתינוקות". בהמשך מחתה. "בכל רגע חברות המזון מעלות מחירים, ואין להן שום בעיה גם לעשות את זה במזון לתינוקות!".

"הייתי גונבת אוכל לתינוק שלי אם הייתי צריכה". מעיין פרתי,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו