"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

טור דעה

"האווירה מתוחה": הדרמה בין נועה-מרגי-אנה הגיעה לשירים

"זה באמת דיאלוג מתמשך דרך שירים או שאנחנו פשוט קוראים יותר מדי בין השורות?": עדן סניגו יצאה למסע בין השירים של קירל-מרגי-אנה

עדן סניגו
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

הטור של עדן סניגו

חשבתם שאין דרמות זוגיות בארץ? יש משולש רומנטי שלא מפסיק להסעיר את הפופ המקומי:נועה קירל, מרגי ואנה זק. אבל איך הגענו למקום הזה? בואו נתחיל מההתחלה,

אחרי שהכירו בחזרות ל"פריסטייל פסטיגל" ב-2018, מרגי ונועה הפכו לרשמית לזוג הכי נוצץ בארץ. שני כוכבי פופ שהפכו לבני זוג. וכמו כל זוג אמנים טוב, הם לא תמיד מדברים על רגשות בראיונות, הם שרים עליהם. ממש בתחילת הקשר מרגי משחרר את השיר הלהיט הגדול "הזוג הזה", שיר שמדבר על להפסיק להתחבא ולהיות בציבור.

אחר כך הגיע "אמבולנס", שיר ראשון משותף שהפך ללהיט וממש חתם את הקשר כרציני. לאחר כמעט שלוש שנים יחד, בסוף 2021, השניים הודיעו על פרידה שהסתיימה "בטוב". אבל האם היא נגמרה בטוב כמו שהם טוענים?

נועה קירל ומרגי ב"אמבולנס" , ערן לוי
נועה קירל ומרגי ב"אמבולנס", צילום: ערן לוי

קצת לפני הפרידה מרגי משחרר את השיר "סגול בהיר" בו הוא שר "העיקר שתהיי מאושרת״. אחרי הפרידה מגיע "Sucks To Know You (FU)"' שיר של מרגי. עם משפטים כמו "שונא אותך אבל אני צריך אותך" - נשמע כמו סגירת חשבון די ברורה.

ב-2023 נכנסת לתמונה זק. יוצא השיר שלה ומרגי "Hoodie " ופעם הראשונה רואים את הכימיה של שניהם במסך. הם עדיין לא זוג, אבל כבר כאן התחילו שמועות. כמה חודשים אחרי שיתוף הפעולה המקצועי נהיה גם רומנטי- הזוג החדש נחשף בסדרת תמונות פפראצי ולאחר שהסכר נשבר הזוג לא מתבייש ומשתף לתקשורת ולרשתות על האהבה בניהם ורגעים פוטוגניים במיוחד.

בתחילת 2024, נועה קירל תובעת את טיקטוק ישראל בגין לשון הרע, אחרי שפרסמו שאנה במקום הראשון במצעד השנתי ונועה שנייה. היא טענה שהנתונים לא נכונים, ושזה נועד ליצור תחרות מלאכותית ביניהן. לבסוף התביעה בוטלה וקירל הכריזה על שיתוף פעולה מקצועי עם טיקטוק .

אנה מוציאה את "לא להתאבסס". שיר שבקלות מרגיש כמו 'שחררי ממני אחות'. הוא כולל את המשפט "בגללך עבר מדינה״, על מרגי שעבר לחו"ל?

אנה זק, צילום: טל חמדי

בשנה שעברה במופע הפסטיגל השתיים הופיעו יחד ו"עשו סולחה" אבל האווירה עדיין הרגישה מתוחה. קירל השיקה החודש EP חדש, שכולל שיר בשם "נוגע בך", בלדה מלאה ברפרנסים. שרה על זה שמרגי לכאורה, לא התגבר עליה ושהיא הדבר הכי טוב שקרה לו. כמה ימים אחרי, מרגי מפרסם את “What More Do You Want”. רק השם נשמע כמו: 'מה עוד את רוצה ממני?'.

אני בטוחה שהסאגה הזו עוד תימשך ויפורסמו עוד שירים. האם זה באמת דיאלוג מתמשך דרך שירים? או שאנחנו פשוט קוראים יותר מדי בין השורות?

נועה קירל, אנה זק ומרגי, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...