שני כהן סבלה וביקשה עזרה: "זה גיהינום"

השחקנית כוכבת "ארץ נהדרת" שיתפה את העוקבים בכאב שיניים חזק במיוחד שבו נתקפה. "כאב פסיכי, הכל סיוט"

כאבי תופת. שני כהן . צילום: צילום מסך

מי מהנחשפים לתכניה של השחקנית שני כהן שנותרו ערים בשעות הקטנות של הלילה והמוקדמות של הבוקר (בלילה שבין שני לשלישי) זכו לשיתוף די נדיר שלה בזמן שסבלה מכאבי תופת בשיניים. בסדרת סטוריז היא ביקשה עזרה במציאת רופא שישים סוף לסבל הרב. 

ביקשה עזרה. שני כהן, צילום: גבריאל בהרליה

"3:06. התעוררתי מכאב שיניים פסיכי שהתחיל אתמול שוב", כתבה כהן. "חייבת טיפול שורש שקבעתי ליולי, אבל זהו. הקצה הגיע. למי יש רופא שורש נדיר ונדיב שיקבל אותי מחר? עזרה. חורד של כאבים, ואני בן אדם שיודע להחזיק כאב, כן?" הבהירה. 

"למי יש רופא?", שני סובלת,

כשעה לאחר מכן המשיכה. "4:12. תקשיבו, זה גיהינום. אין זווית טובה, הכל סיוט וזה מגיע לאוזן ולגרון. לא מאחלת אפילו לגרטה". 

"זה מגיע לאוזן ולגרון". כהן, צילום: אינסטגרם

בסביבות שש בבוקר הוסיפה לעדכן. "תודה על כל הטיפים והאמפתיה. אתם לא רואים, אבל זאת אני סובלת בחושך. הצלחתי לישון עשר דקות, וקמתי מכאב חד רצח. בתקווה לאור וניסים ונפלאות". בסטורי אחרון בנושא שכתבה לפני שעה קלה חלקה בהתפתחות חיובית. "חברים, תודה, באמת תודה על הכל. אין צורך לשלוח לי עוד אנשי מקצוע, הסתדרתי. לא הצלחתי לחזור לישון ובקרוב אעלה את הטרנד של איך אני מצפה שאנשים יגיבו כשישנתי שלוש שעות. אעדכן". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו