"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

מיכל רנד פנתה לצופית גרנט: "טעות מרה"

פרודתו של הזמר שולי רנד פנתה אל אישתו מגישת הטלוויזיה כשהתייחסה לנסיונותיה כביכול להפריד בינה לבין רנד. "אלמלא היא, הייתי עדיין בקשר שגמר אותי"

,עודכן
0השמעה
טוענת שלא מנסה להפריד ביניהם. מיכל רנד וצופית גרנט. צילום: מרים צחי, גדעון מרקוביץ'

בסוף השבוע האחרון החליטה מיכל רנד לפרסם פוסט שבו התייחסה לטענה שהיא מנסה כביכול לחבל בקשר בין פרודה שולי רנד לאישתו צופית גרנט. באותה נשימה היא שיתפה בשתי הסיבות האמיתיות מבחינתה להתנצחות התקשורתית שלה בשניים. לבסוף פנתה לגרנט בבקשה למשוך תביעה נגדה שבה לדבריה זכתה גרנט, על סך חצי מיליון שקלים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

טוענת לקשר רעיל. מיכל רנד נגד שולי רנד,צילום: גדעון מרקוביץ', מרים צחי, GettyImages

"צלופחית חושבת שלי יש אינטרס לשים תריס בינה לבין שולי, טעות גדולה ומרה. היא הנס שלי. אלמלא היא, אני הייתי עדיין בקשר רעיל שגמר אותי", טענה רנד בפתח דבריה. לאחר מכן שיתפה בסיבות הנכונות מבחינתה להתכתשות. "אבל עד שלא יטוהר שמי הטוב מהשקרים ששיקר לה, לכולם, בטלוויזיה, בפודקאסטים, במפגשים סלונים ובכל פינה אפשרית - לא אעצור! עדיף שם טוב משמן טוב! עד שלא יישלם לי את כספי שנפסק עבורי - לא אעצור", הודיעה כשהיא מתכוונת לתביעה נגד שולי שבה זכתה, תביעה על סך יותר משני מיליון שקלים.

לא תעצור. מיכל רנד נגד שולי רנד,צילום: מיכל פתאל

לבסוף פנתה לגרנט בבקשה. "ואת, גברת צלופחית, תמשכי מיד את פסק הדין על חמש מאות אלף שקלים שזכית בהיעדר הגנה (לא היה לי כסף להגיש כתב הגנה, וזכתה מההפקר) שאת מנסה לקזז לי מכספים שתבעתי את בעלי על 25 שנות עבודה וזכיתי. מה הקשר? אלו כספי עבודה שעבדתי עליהם, לא פיצוים מבעלי! רצחת וגם ירשת? לאן תגיעו עם הלינץ הזה?".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו