הדרמה התורנית בטיקטוק עוסקת בכוכב הרשת אורן בקשי שפרסם סרטון שבו הוא מחקה את פרידה עוזיאל מקדמת את השיר החדש שלה, חבש פיאה מתולתלת ואפקט של שפתיים מוגזמות. את פרידה עצמה? החיקוי לא הצחיק. היא הגיבה שהיא נפגעה, שהחיקוי מבזה אותה ופותח פתח לצחוק עליה ושהיא לא רק ״שפתיים מהלכות״. היא הסבירה שזה אפילו לא לצחוק אלא ממש ללעוג לה.
זו לא הפעם היחידה לאחרונה בה כוכב שיתף כי לא הוחמא מחיקוי. קותי סבג אמר בתכנית הרדיו שלו עם מאיה בצלאל כי הוא לא אוהב את החיקוי הקבוע שעושה לו כוכב הרשת ניר בנילוש. סבג אמר כי זה לא מצחיק אותו, אבל הוסיף שאם זה עושה טוב לבן אדם שיעשה מה שהוא רוצה.
גם מעבר לים זה קרה. כוכבת "הלוטוס הלבן" איימי לו ווד, שידועה בשיניים הבולטות שלה, הגיבה למערכון בתכנית הסאטירה "סאטרדיי נייט לייב" בו קיבלה חיקוי שהתייחס לשיניים הבולטות שלה וכתבה כי "זה מרושע ולא מצחיק". לאחר הביקורת, "SNL", התנצלו ולקחו אחריות.
לאור התקריות האחרונות אי אפשר שלא לתהות, האם העידן של תכניות הסאטירה והחיקויים נגמר? כל אחד עכשייו יעלב מהחיקויים שלו? לדעתי האישית, לפרידה יש סיבה להיעלב כי החיקוי שלה היה לעג ישיר למראה החיצוני שלה ולא חיקוי לאופי או ההתנהגות וככה גם במקרה של איימי לו. מהצד השני, לדעתי חיקוי שמתייחס לדיבור או התנהגות מותר, אבל גם כאן, כדאי לדעת מתי ואיך והיכן הסאטירה עוברת את גבול הטעם הטוב.

