"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

ליר מ"אהבה חדשה": "עוברת תקופה לא פשוטה"

כוכבת הריאליטי פתחה מצלמה אחרי ימים של נתק מהרשת החברתית וסיפרה על התקופה המאתגרת שעוברת עליה. "נפלתי, לא יצאתי כמעט מהבית"

,עודכן
0השמעה
עוברת תקופה לא טובה. ליר עוז מ"אהבה חדשה". צילום: רשת 13

כוכבת העונה האחרונה של "אהבה חדשה" ליר עוז התרחקה בימים האחרונים מהאינסטגרם. היום (חמישי) היא שבה וחידשה את הקשר עם העוקבים כשפתחה מצלמה וסיפרה על המצב הנפשי המורכב שבו היא נמצאת בשבועות האחרונים.

לא קל. ליר עוז באולפן "סויסה + 1",צילום: For Real

"אני מרגישה שלא דיברתי איזה חודש", אמרה ליר. "נעלמתי קצת בימים האחרונים. כן, כן, זה קרה. אני עוברת תקופה קצת לא פשוטה בכללי. גם נראה לי ירידת מתח כזאת, וגם חודש מאי הוא חודש שקצת קשה לי. גם יום הזיכרון, ויש לי כל מיני אזכרות וימי הולדת לאנשים שאיבדתי. עוד יומיים זה חצי שנה לאימא שלי. הכל ביחד מציף אותי", שיתפה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

ליר מספרת על מצבה הנפשי| מתוך אינסטגרם

בהמשך סיפרה על הנפילה שהגיעה למרות ההשתדלות לשמור על יציבות נפשית ושמחה. "כל הזמן אני אומרת 'הכל לטובה, להסתכל חיובי' והכל, אבל זה בסדר גם ליפול ונפלתי לרגע. הרשיתי לעצמי, נתתי לעצמי. ואני נלחמת בזה, ומנסה לחזור. היום אני נוסעת עם חברים לירושלים קצת להסתובב ולטייל, אז זה נחמד. אני אחזור, אני פשוט קצת עוד מעכלת ועוד נותנת לעצמי רגע", עדכנה.

"בגדול אני אגיד שאני מקבלת המון הודעות לאיך מתמודדים ואיך אני שמחה אחרי כל מה שעברתי. אני לאו דווקא, הנה עכשיו אני במצב יותר ירוד, וזה בסדר. בכללי שלי אני מנסה לשמוע. עכשיו אני בשבוע שלא יצאתי כמעט מהבית, לא התאמנתי, לא ראיתי חברים, לא היה לי חשק לכלום. וזה בסדר, הנה היה לי שבוע כזה ועכשיו אני מנסה לחזור לעצמי כמה שאני יכולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו