ערב האירוויזיון: 'מאקו' נגד יובל רפאל

אתר הבית של "קשת 12" שבתוכניתה נבחרה יובל רפאל לייצג את ישראל באירוויזיון השנה החליט לבקר את רפאל באופן קשה בעקבות זיוף על הבמה. "היה דחוף להוריד לה את הביטחון?", תקפו הגולשים

חיצים גם מישראל. יובל רפאל . צילום: מתוך כאן 11

מתקפה גם מבית: ב"מאקו" אתר הבית של "קשת 12" שבמסגרת תוכניתה "הכוכב הבא לאירוויזיון" נבחרה יובל רפאל לייצג את ישראל על הבמה הגדולה בעולם בבאזל שבשווייץ, החליטו להתנגח בזמרת. הסיבה? זיוף על הבמה אמש (רביעי) באחת החזרות מול השופטים בתחרות. הגולשים לא נשארו חייבים ויצאו למתקפה משלהם על האתר.

חיצים גם מישראל. יובל רפאל, צילום: Shai Franco / Teddy Productions LTD

יובל רפאל התגלתה, כאמור, בעונה האחרונה של ״הכוכב הבא לאירוויזיון״ ב"קשת", זכתה בה ונשלחה לייצג את ישראל בתחרות, ולמרות הכל שם לא חסים עליה. אתמול התקיימה חזרת השופטים בהשתתפות רפאל, וכשברקע השנאה והעוינות כלפי ישראל משאר המדינות, נהוג שכלי התקשורת הישראלים מפרגנים, או לכל הפחות תומכים, גם אם הביצוע לא עבר מושלם.
למרות הכל, דווקא ב"מאקו" ביקרו באופן קשה את יובל ונתנו את הכותרת האכזרית: ״פלאשבק להראל סקעת: הזיוף של יובל רפאל בחזרה לאירוויזיון״. כלומר, השוו לזיוף הצורם מאוד של סקעת באירוויזיון 2010.

הראל סקעת, צילום: רויטרס

הכותרת הזאת מתפרסמת ערב התחרות, 24 שעות לפני ההופעה של רפאל בחצי הגמר- זמן קריטי ומלחיץ עבור המשלחת ועבורה. גם הגולשים הרגישו בחוסר הרגישות כלפי מי שנבחרה בפלטפורמה שלהם וכתבו: "זה היה נורא דחוף לכם לעשות פוסט על זה ולהוריד לה את הביטחון? אנפולואו", "מה אתם גמורים? טוב שלא כתבתם 'פרי פלסטין'", "מקסים שכמו שכל העולם מוריד לנו, גם אנחנו מורידים לנו. אין על ישראל. בהצלחה ליובל, את תהיי מעולה ואני מאמינה בך". אחד הגולשים סיכם: "פוסט מיותר". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו