"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

רוני מ"חתונמי": הקשר עם שקד התפרק מהר

כוכבת העונה המסתיימת של "חתונה ממבט ראשון" רוני צדקא שיתפה בכל מה שהפתיע אותה במהלך השתתפותה בריאליטי השידוכים, ופתחה על הקשר עם שקד ביטון

,עודכן
0השמעה
צעד מעניין במיוחד. רוני ושקד ב"חתונמי". צילום: צילום מסך, קשת 12

אחרישדיווחנו לכם כאןכי סיימה את הקשר עם שקד ביטון אחרי שהמצלמות כבו, וכעת היא בזוגיות חדשה בת חצי שנה, פרסמה הערב (שלישי) כוכבת "חתונה ממבט ראשון" רוני צדקא פוסט שבו כתבה רשימה ארוכה של דברים שלא דמיינה שיקרו לה בזמן התוכנית ואחריה. בין היתר נידבה פרט מעניין במיוחד לגבי הזמן שבו החזיק הקשר עם ביטון אחרי שהתוכנית הגיעה לסיומה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

פותחת על הקשר איתו. רוני עם שקד בירח דבש,צילום: אינסטגרם

"במשפט אחד: 'חתונמי' היה כל מה שלא דמיינתי'" הכריזה רוני. "לא האמנתי שאצליח לצעוד אל החופה בכזו קלילות. לא האמנתי שאקבל פרטנר כל כך נכון עבורי למסע הזה. לא האמנתי שכבר במונית חזור מהחתונה ארגיש איתו כל כך בנוח. לא האמנתי שיפתח לי הלב. לא האמנתי שאתמודד עם כל כך הרבה רפש אחרי הפרק הראשון, בלי שבכלל הספיקו להכיר אותי. לא האמנתי שהלב שלי יעמוד בזה כשזה קרה. לא האמנתי שהקשר (עם שקד) יתפרק כל כך מהר. לא האמנתי ושמחה כל כך שנשארנו חברים טובים".

תחושת החמצה? שקד ביטון,צילום: מתוך אינסטגרם / שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

בהמשך התייחסה לגבר החדש בחייה אחרי ביטון. "לא האמנתי שחיכתה לי אהבה אחרת, ושהלב שלי ייפתח שוב ובעוצמה. לא האמנתי שהאהבה הזו, העדינה והמיוחדת, תשרוד את השידורים. תאמינו לי - זה אתגר. לא האמנתי שיכולים לראות ולהכיל אותי ככה, להצחיק ולחבק גם ברגעים שטלטלו לי את הנשמה ושפשוט לא היה אותי. לא האמנתי, ועדיין לא מאמינה שיש אנשים כל כך טובים כמוהו בעולם הזה. היום אני מאמינה בדרך שלי, המפותחת והלא צפויה, בחיים ובמה שהם מזמנים לנו בזמן הנכון ובמה שעוד יבוא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו