ליר מ"אהבה חדשה": "לא כיף לי"

כוכבת הריאליטי פתחה מצלמה ושיתפה בעייפות הכבדה והחריגה שממנה היא סובלת, שמשליכה על מצב רוחה. "מה עושים עם זה?", שאלה

עייפות מתמשכת. ליר עוז מ"אהבה חדשה". צילום: רשת 13

את הצהריים (שני) שלה פתחה כוכבת "אהבה חדשה" ליר עוז בווידוי על העייפות המתמשכת והקיצונית שהיא חווה בתקופה האחרונה. עוז היישירה מבט אל המצלמה ושיתפה בהשפעה של המצב על נפשה. לאחר מכן שיתפה בחזרה לשגרת אימונים אחרי שזנחה אותה לפרק זמן לא מבוטל, בעקבות ההשתתפות בתוכנית. 

קשה לה. ליר עוז, צילום: יח"צ

"בוקר טוב", הכריזה עוז ותיקנה מיד. "זה לא בוקר. זה לא בוקר. די, תקשיבו אני באמת... לאחרונה אני מרגישה עייפה. יכול להיות שזה קשור לאנטיביוטיקה? בואו נדבר על זה רגע. אני הבראתי, כיף לי, סבבה לי, לא כואב לי, אני מרגישה טוב, אבל אני עדיין לוקחת אנטיביוקטיקה כי הרופא הביא לי לעשרה ימים. אוגמנטין לעשרה ימים. אז אני עדיין שם. יכול להיות שבגלל זה אני עייפה כל הזמן? אני קמה מאוחר, די, לא כיף לי. די, לא. מה, מה עושים? תנו לי. דברו אליי מה לעשות?", ביקשה ופתחה תיבת התייעצות עם הגולשים שכותרתה: "מה עושים עם זה?". 

מתוך אינסטגרם

בהמשך הכריזה, למרות העייפות המתמשכת, על חזרה לפעילות גופנית, אחרי תקופה ארוכה של הפסקה. "מה שכן היום זה קורה! הגומיה הזאת (שעל ידה) לא פה סתם! היום אני חוזרת להתאמן. לא התאמנתי חודשיים כי היה לחץ, והתוכנית, ולא היה לי זמן. לא משנה, תירוצים. היום אני חוזרת להתאמן ואני אומרת את זה קבל עם וסטורי! באתי עם בגדי ספורט, אני הולכת לעשות גבות ואז אני הולכת להתאמן!". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים