"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

קרן פלס לנועם טור: "שותף שלי, זכיתי"

הזמרת והיוצרת שנפרדה מבן זוגה ואבי ילדיה נועם טור לפני למעלה משנה, שיתפה תמונה שלו מחופשה משפחתית והרעיפה עליו אהבה גדולה

,עודכן
0השמעה
אחרי חודש של ניתוק בעל כורחה, היא תפגוש אותו ואת בתה לונה. קרן פלס עם האקס נועם טור. צילום: מאיר פרטוש

בעיצומה של חופשה משפחתית באפריקה עם ילדיה אורי ולונה והאקס נועם טור, קרן פלס פצחה בסדרת סטוריז שכולה אהבה והרעפת מחמאות ליקרים ללבה. אחרי שהחמיאה ליורשי העצר, היא התפנתה לכתוב גם מילים חמות מאוד על טור, שממנו נפרדה לפני כשנה וחצי.

כמה היא זכתה. קרן פלס ונועם טור,צילום: מאיר פרטוש

"אורי שלי, דבר לא יתאר את גודל האהבה", כתבה פלס על רקע תמונה שלה עם אורי באפריקה, כשהשניים מחובקים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אהבה שקשה לתאר. פלס,

מיד לאחר מכן כתבה מילים חמות גם על בתה לונה. "פוצ'קי, הכי טובה והכי חכמה והכי יפה וצנועה ועמוקה. חברת הנפש שלי, ואפרוח שלנו, והאחות הכי טובה שיכולתי לחלום שתיוולד לאוריקי".

חברת הנפש שלה. לונה טור-פלס,

ולקינוח פלס לא שכחה גם את האקס ואבי ילדיה, נועם טור. על רקע תמונה שלו מתוך כדור פורח היא כתבה: "שותף שלי לכל המסעות. האבא המושלם. כמה זכו ילדיי, וכמה אני". את הטקסט היא חתמה באימוג'י של לב אדום.

היא זכתה. פלס מתעדת את נועם טור,צילום: אינסטגרם

לפני מספר ימים פלס שיתפה בתחושות שלה אחרי הפרידה מטור, וכתבה על כך שהמשפחהשלה אמנם שינתה צורה, אך לא התפרקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו