"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אירווזיון 2025: ספרד נגד ישראל

הדרמות סביב האירווזיון מסרבות להסתיים והפעם דרמה חדשה ב-EBU האם ישראל תמצא את עצמה מחוץ לתחרות?

,עודכן
0השמעה
יובל רפאל. צילום: טל גבעוני

כשבישראל עוברים את אחד הימים הקשים מאז פרוץ המלחמה בהם שירי, אריאל וכפיר ביבס, מובאים למנוחות, בספרד בוחרים לתפוס צד ולצאת כנגד ישראל.

אירוויזיון 2025: ניסיון הדחה פוליטי?

סערה חדשה סביב השתתפותה של ישראל באירוויזיון, איגוד השידור הספרדי (RTVE) צפוי להגיש בקשה רשמית לאיגוד השידור האירופי (EBU) בדרישה להרחיק את ישראל מהתחרות. בנוסח הבקשה, ספרד טוענת כי "ישראל משתמשת באירוויזיון ככלי תעמולה" ומשווה את המצב למקרים שבהם רוסיה ובלארוס הושעו מהתחרות.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

יובל רפאל,צילום: יח"צ קשת 12

לפי RTVE, יש להפעיל כלפי ישראל את אותן סנקציות שהופעלו נגד רוסיה בעקבות המלחמה באוקראינה ונגד בלארוס,שנפסלה לאחר ששיריה נתפסו כתומכים במשטרו של אלכסנדר לוקשנקו. כזכור, הסיבה האמיתית פורסמה בשנה שעברה כי בלארוס עזבה את ה-EBU ב-2021 מאחר ורשות השידור שלהם הפסיקה להיות עצמאית ולא בגלל המלחמה באוקראינה.

‏RTVE היא המדינה הראשונה שמגישה בקשת פסילה רשמית נגד ישראל, אך כעת השאלה הגדולה היא האם מדינות נוספות יצטרפו לדרישה שלה. ההחלטה הסופית נמצאת בידי ה-EBU, שיצטרך לקבוע האם מדובר בתקדים חדש או בעוד ניסיון לערב פוליטיקה בתחרות המוזיקה הגדולה בעולם.

עדן גולן בגמר האירוויזיון,צילום: Getty Images

גם בשנה שעברה נשמעו קולות בספרד נגד ישראל בתחרות, והשנה נרשמת עליית מדרגה וזה הופך לרשמי. נאחל להם לסיים במקום בו סיימו בשנה שעברה- במקום ה-22, בזמן שעדן גולן דורגה במקום ה-5.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו