"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

קרן פלס: "לאחרונה אני רוצה לשמוח, וקשה לי"

היוצרת והזמרת שיתפה בתגובה שלה לאישור השיר שלה לאירוויזיון על ידי איגוד השידור האירופי, וסיפרה על הקושי שלה לשמוח מהדברים האישיים הטובים שקורים לה בחיים. "לכולנו מגיעה שמחה אמיתית ורגעים אמיתיים של חסד"

, עודכן
0השמעה
מחפשת לברוח. קרן פלס . צילום: קשת 12

זמן קצר אחרי שאושר סופית השיר שלה לאירוויזיון על ידי EBU איגוד השידור האירופי, קרן פלס פתחה היום (שני) מצלמה ולא הצליחה להביע שמחה גדולה מהמשוכה שהצליחה לעבור. במקום זה היא סיפרה על הצום שהחליטה לקיים לציון 500 ימים ל-7 באוקטובר ועל הקושי שלה לשמוח באמת מהדברים האישיים הטובים שקורים בחייה בזמן שחטופים רבים עוד נמקים בשבי החמאס.

קשה לה מאוד. קרן פלס, צילום: קוקו

"יצאתי מרופאת השיניים, שזה יום נהדר לקבוע בו רופאת שיניים כי אני לא יכולה לאכול אחרי טיפול שיניים, אבל אני גם ככה בצום לבקשת משפחות החטופים, שנצום היום 500 דקות, דקה על כל יום שהם שם", אמרה פלס. "די מטורף, מטורלל, בלתי נסבל".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בהמשך שיתפה בעבודה על השיר שלה שנבחר לייצג את ישראל באירוויזיון השנה. "ואני הולכת מפה לאולפן של תומר בירן, לעבוד על השיר, להמשיך לעבוד על השיר שלנו לאירוויזיון. איך שיצאתי קראתי שEBU (איגוד השידור האירופי) אישרו הפעם את המילים. בניגוד ל'הוריקן' זה הלך חלק. לא ביקשו לתקן כלום. למדנו. חשבתי על כל מילה כשכתבתי את השיר הזה שלא יהיה את הסרט הזה עם הפסילה, במידה ונבחר השיר שלי. לפחות זה קורה חלק".

"מטורלל ובלתי נסבל". פלס, צילום: מתוך אינסטגרם

פלס שיתפה בתחושות שלה, ובחוסר היכולת שלה לשמוח בעת הזו. "אני נורא רוצה לשמוח מזה, ואני מוצאת שלאחרונה מאוד קשה באמת באמת לשמוח, מכל דבר שהוא. נגיד בשבת שהם (החטופים) חזרו, כל שבת לאחרונה, גם בשבתות שהם חזורים והם במצב לא טוב, אז זו תמיד שמחה שהיא הרבה יותר גדולה מכל שמחה שיכולה להיות לי שהיא אישית שלי או שהכרתי לפני. זו הקלה על סבל. אז היום זה 500 ימים שהם שם, ואני רק רוצה להתפלל שיחזרו כולם, כי לכולנו מגיעה שמחה אמיתית ורגעים אמיתיים של חסד ולא יהיה לנו את הדבר השלם הזה באמת בלי שהם חוזרים. זו ממש משימה לאומית שלנו".

קרן פלס, צילום: קוקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו