"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אן זיוי חושפת: ״נוכלת שגנבה לנו כסף״

המסיבה הייתה נוצצת, אבל מאחורי הקלעים זה נגמר אחרת לגמרי: הדוגמנית חושפת שהווילה ששכרה למסיבת הרווקות הייתה עוקץ אחד גדול

,עודכן
0השמעה
אן זיווי. צילום: אינסטגרם

מי שעקב אחרי מסיבת הרווקות של אן זיווי באתונה ודמיין חופשה מושלמת אולי ירצה לחשוב שוב. הסטוריז הזוהרים מהאירוע עדיין זכורים היטב לעוקבות שלה, אבל עכשיו, חודשים אחרי, היא חושפת אמת פחות זוהרת: בעלת הווילה שבה התארחו הייתה נוכלת.

נעקצה ביוון

"מאז המסיבה שלי, אני ושאר הבנות מקבלות מאות הודעות עם שאלות על הווילה, אז אני אגיד את זה כאן: בעלת הווילה גנבה לנו כסף (והרבה)," שיתפה זיווי בסטורי שלה. היא הוסיפה שהן ניסו לתבוע את כספן בחזרה, אבל בגלל פרוצדורה מסובכת – נאלצו לוותר.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הסטורי של אן,צילום: צילום מסך

מסר חד וברור

אם תהיתם מה ההמלצה שלה למי שמתכננת מסיבה דומה, זיווי הייתה נחרצת: "וותרו על הווילה הזאת. לא חסרות אפשרויות באתונה, ורק תשימו לב ממי אתן שוכרות. לפעמים עדיף לשלם קצת יותר למישהו אמין מאשר ליפול על גנבים."

בינתיים, החיים ממשיכים

כזכור, זיווינישאה לבן זוגה יניב וויס באוקטובר האחרון,ובתחילת פברואר כבר בישרה לעוקבים שהםמצפים לילד ראשון.אז נכון, החוויה ביוון השאירה טעם מר, אבל נראה שהשנה של זיווי דווקא מלאה בבשורות טובות.

View this post on Instagram

A post shared by Anne Zivi Weiss (@annezivi)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו